AKTUELNO

Ovo joj budi emocije.

U ovonedeljnom izdanju vaše omiljene emisije zabavnog karaktera "Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je trenutno najpopularniju pevačicu Anu Nikolić. Ovo je Anino prvo gostovanje u Ognjenovoj emisiji posle 7 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je ispričao da se ona za tih sedam godina udala, razvela, rodila dete, povukla se iz javnosti, pa se opet vratila u još boljem stilu, a onda se Ana našalila na svoj račun.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo, to sve što si nabrojao, to nisam bila ja nego neka moja sestra iz unutrašnjosti, osim što imam dete. Tako da, ne znam o čemu pričaš. Ja se osećam kao u vremeplovu, ništa se nije promenilo. Šalim se, naravno, sve se to izdogađalo. Ja prošli album nisam nešto ni promovisala, nisam imala neku posebnu želju, nisam radila emisije... Mislim da će i sada biti samo tvoja emisija i to bi bilo to, maksimum od mene, ja nemam neku želju da se pojavljujem po televizijama, a posebno nemam želju da gostujem po emisijama bez razloga - rekla je pevačica.

Ana se osvrnula i na trenutnu situaciju u našoj zemlji, te je otkrila da ju je veoma ganuo aplaz koji naši građani upućuju medicinskim radnicima svake večeri iz svojih domova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam da li je mene majčinstvo toliko omekšalo... Ja sam uvek bila emotivna, ali tog trenutka su mi se tako pomešale emocije, ježila sam se i plakala i bila srećna, zbunjena i puna nade, da za ovu zemlju ima nade, da nismo baš toliko posrnuli, da imamo jedinstvo. Mislim da je ovo opomena odozgo svi planetarno saberemo, jer je ovo opšte posrnuće. Ja sam oduševljena i osećam se sigurno u svojoj zemlji u ovom trenutku - rekla je Nikolićeva.

Autor: R.L.

#Ana Nikolić

'