AKTUELNO

Te 2012. godine uradio je jedan od najekskluzivnijih TV intervjua u svojoj karijeri.

Autor i voditelj emisije "Amidži šou" vredno radi na novim izdanjima najpopularnijeg lejt-najt šoua, doduše u otežanim uslovima, usled epidemije koronavirusa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svi pazimo, neki nose rukavice, maske... Imamo ovo za čišćenje ruku,dezinfekciju. Snalazimo se maksimalno, trudimo se da nemamo bliski kontakt. Podnaponom si, sad se sve menja, sada ćemo i sve manje moći da radimo uživo što jalično manje volim, ali dobro, prilagođavamo se novonastalim uslovima. Teško je,ali moramo da se pridržavamo i da budemo složni. Naš posao je to, probaćemo štamožemo - rekao je Ognjen, koji se potom prisetio intervjua sa svetskom zvezdom Dženifer Lopez, koja mu je gostovala u emisiji 2012. godine, i u "Premijeri" otkrio kako je to izgledalo van kamera, kao i kakva je pevačica i glumica zaista.

Foto: TV Pink Printscreen

Više sam imao frku od celog događaja, od svega, to je baš bila jurnjava i ono:“Samo da uradimo“, više sam imao tu tenziju jer je s njom to i bilo kratko, to je bio jedan period između završnog koncerta i odlaska na aerodrom gde ju je već čekao avion da poleti, nije baš da možeš da se opustiš... Više je bio stres zbog stizanja. Čak je lakše i prijatnije nego sa nekim domaćim zvezdama, jer žena je toliko opuštena i ostvarena da bukvalno nije ni tražila nikakva pitanja unapred. Vrlo prijatna, vrlo opuštena, zadovoljna... A kad si zadovoljan, sve je OK, kad nisi – sto đavola ćeš naći .

Autor: D.T.

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

#Ognjen Amidžić

'