AKTUELNO

Ne žele da se osvrću na prošla vremena.

Naredno pitanje tokom emisije "Pitanja novinara" bilo je upućeno Jovani Tomić Matoroj, a ticalo se njenog pomirenja sa Anabelom Atijas. Naime, njih dve su imale turbulentan odnos i to zbog Lune Đogani, a sada su progovorile o konačnom pomirenju.

Svi znamo kakav si odnos imala sa Anabelom nakon "Zadruge 1", a sada ste uspele to da izgladite - rekao je novinar, a Matora i Anabela su iznele svoju stranu priče o njihovom pomirenju.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislila sam da mi neće pružiti ruku, ali pružila je. Popričale smo i iskreno da kažem, videlo se da nema neku netrpeljivost prema meni. Mislila sam da ima netrpeljivost prema meni i Sanji. Što se tiče Lune i Marka, ja to ne komentarišem. Anabela i ja normalno komuniciramo. Jedino u čemu se ne poklapamo jeste što ona kaže da nije rekla da će da me gepekuje, a ja sam to čula - rekla je Matora, a onda se oglasila i Anabela.
Ja sam sve radila instiktivno tada. Osetila sam budalasto jer to nikome ne smeta osim meni. Onda sam shvatila da ja ne treba da zameram ništa Matoroj zbog nečega što je ona imala sa Lunom, kada joj ni Luna to ne zamera. Ja sam se milion puta loše osećala zbog toga - dodala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: D. B.

#Anabela Atijas

#Jovana Tomić Matora

'