AKTUELNO

Poznati sportski list posvetio ogroman prostor srpskom fudbaleru zbog kršenja karantina.

Fudbaler Luka Jović nedavno se vratio iz Španije, a zatim svoje prijatelje i fanove obavestio da on i njegova devojka Sofija Milošević čekaju bebu. Međutim, umesto da bude u samoizolaciji i kućnom karantinu, on je sa trudnom devojkom bio u kafiću.

Zbog svega toga dospeo je na naslovnicu Marke, a ljubitelji sporta znaju se na naslovnu stranun prestižnog sportskog lista ne dolazi tako lako... Potrebno je uraditi mnogo na terenu ili nešto veliko van istog. Luka Jović je uradio ovo drugo, ali nažalost u potpuno negativnom kontekstu.

Foto: Printscreen/Printscreen Marca

„Izvinjavam se ako sam nekog ugrozio“ - glasi glavni naslov Marke uz fotografije Jovića i Sofije. Dalje u tekstu se prenose svi detalji iz Beograda, a tiču se Jovićevog postupka i krivične prijave koju je dobio napadač Reala zbog nepromišljenog postupka.

Foto: Tanjug AP/Alvaro Barrientos

Španci navode da je Luka dobio dozvolu klupskih lekara da napusti Madrid i dođe u Srbiju, ali da je on tamo prekršio propisani karantin i otišao s devojkom u grad. Nekoliko časova od objavljivanja naslovnice osvanule su stotine komentara na Marki u kojima Španci negoduju zbog ovakvog poteza igrača kraljevskog kluba.

Španske radio-stanice Kadena ser i Kadena kope na svojim sajtovima prenele su informaciju da će Real pokrenuti istragu zbog ovog poteza svog igrača. Kako im je saopšteno iz Reala, i u klubu su iznenađeni zbog ove situacije koje se desila.

Autor: Pink.rs

#Fudbaler

#Luka Jović

#koronavirus

'