AKTUELNO

Astrolog Mira Marković otkrila je da bi moglo da dođe do pomirenja Nataše Bekvalac i Ljube Jovanović, samo ukoliko se ispune za to neophodni uslovi.

Kao bomba odjeknula je informacija da je pop pevačica Nataša Bekvalac odlučila da stavi tačku na svoj drugi brak i razvede se od i dalje zakonitog supruga Ljube Jovanovića.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje su mnogima delovali kao skladan par, međutim, u privatnom životu im nisu cvetale ruže. Domaća javnost već danima nagađa u kom smeru će se njihova ljubavna priča odvijati i ima li šanse za pomirenjem, pa smo pozvali astrologa Miru Marković koja za čitaoce Pink.rs portala prenosi šta to kažu zvezde.

Na samom početku razgovora, ona se osvrnula na Natašinu ličnost.

Foto: Promo

- Nataša je rođena u znaku Vage, sa podznakom u Devici. Generalno, ženske Vage važe za najlepše žene zodijaka. Žene najlepšeg osmeha, sa beskrajnim šarmom u sebi. Kad tome dodamo i njenu Veneru u Lavu, jasno je da ona kao žena nikada neće biti neprimećena. Iako na prvi pogled deluje nežno, čak krhko, ona ima Mesec u Ovnu, koji joj daje mušku energiju i hrabrost, ponekad i ludost - ističe astrolog i dodaje:

Ona nije baš obična, jednostavna ličnost. Naprotiv, zna da bude jako komplikovana, teška, ali s obzirom na to da prvo polje predstavlja našu ličnost, ona će biti teška pre svega samoj sebi.

Foto: Instagram

- Kao Vaga težiće miru, balansu, razvnoteži u svim životnim poljima. Tu je i podznak, koji će kroz život pokušati da je "dovede u red". Ipak, dosta će lutati kroz život, pre svega kada je u pitanju njen unutrašnji svet. Kao malo dete bila je radoznala i ona je neko ko zaista veruje u ljubav do kraja života. S druge strane, imamo i vatrenu, strastvenu stranu njene ličnosti (Venera u Lavu, Mesec u Ovnu), koji će od nje zahtevati adrenalin. Uvek kada joj skoro sve bude potaman u zivotu, njoj će biti dosadno i ona će sama sebi pronalaziti nešto sa čim će morati da se bori.

Pomirenje do avgusta

Prema rečima Markovićeve, postoji velika privlačnost između Nataše i Ljube, a uprkos tome što su podneli papire za razvod, i dalje ima šanse da svoju ljubav spasu.

Foto: Andrej Nihil

- Ljuba je Riba sa podznakom u Vodoliji. Njih dvoje zaista jesu zanimljiva kombinacija. Imaju predivne sekstile (Venera sekstil Mars, Venera sekstil Saturn), što znači da postoji jaka fizička privlačnost i odnos koji može godinama da traje, ali u samo onom prvom delu, kada Nataša težibalansu i nekom životnom miru. Suštinski, njoj je potreban muškarac koji je dominantan (njen Mars u Skorpiji u konjunkciji sa Uranom). Ipak, kad pogledamo trenutne tranzite, pomirenje jeste moguće i njih dvoje imaju aspekte za to do kraja avgusta. Čak i u slučaju prekida, pa i razvoda, to ne bi bilo definitivno. Ponovo bi se oni u nekom životnom momentu sreli - tvrdi astrolog i dodaje:

Foto: Andrej Nihil

- Šta god zvezde preporučile, Nataša će ipak uraditi kako ona želi, ali joj horoskop savetuje da još malo razmisli. Zašto? Zato što bilo kakav osećaj da nije srećna kod nje zaista nema veze sa drugim ljudima - ona je sama sebi i najveći prijatelj i neprijatelj. Njena duša jeste osetljiva i retko ko će je do kraja zaista razumeti. Preostaje joj da se bori sama sa sobom i svojim dubokim osećanjima ceo život. Ali, uspeće. Ipak, ona ima i natalnu konjunciju Plutona i Merkura (njena duša ce tražiti da dođe do najdublje srži svojih pitanja.)

Pomirenje je moguće, ali samo pod jednim uslovom.

Foto: Printscreen Instagram

Još neki ozbiljniji razgovori između njih (s obzirom na to da im aspekti komunikacije nisu najbolji), mogao bi da vrati stari plamen njihove ljubavi. Ipak, samo pod uslovom da to bude bez ikakvih pritisaka, jer ona sa ovakvom natalnom kartom, pritiske ne podnosi - zaključuje naša sagovornica.

Foto: Printscreen

Posetite Fejsbuk stranicu astrologa klikom OVDE.

D. Tanasijević

Zabranjeno preuzimanje celog ili bilo kog dela teksta bez ulinkovanog izvora u telo teksta.

#Ljuba Jovanović

#Nataša Bekvalac

#Razvod

#pevačica

'