AKTUELNO

Pravi haos u Beloj kući.

Ana Korać je imala potrebu da prokomentariše odnos Ive Grgurić i Filipa Đukića, te je istakla da među njima nije prava ljubav, a na njen komentar je Maja Marinković imala opasku, zbog koje je nastao pravi rat u Beloj kući.

Naime, Maja je istakla da takav komentar imaju devojke koje su bile sa momcima na jednu noć, a u njenu odbranu je stao Marko Janjušević Janjuš, zbog čega je Anin dečko, David Dragojević skočio i očitao mu lekciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' tebi brani neko? Šta se ti mešaš? Ona mene provocira - vikala je Ana.
Pričaj šta znaš. Smeće jedno, nemoj ja da pričam šta znam. Šta si ti video napolju. Smeće jedno smrdljivo - vređao je Janjuš Davida.
Ona je meni prišla i pitala me zašto se j*bem na jednu noć sa Stefanom. Ja nju nisam napala - pravdala se Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dogovorite se ko je koga j*bao. Ti si ga digla u nebesa - vikala je Maja.
Boli me k*rac za Maju, ona nas provocira. Ti si mene spolja vređao, a ja ti ništa nisam rekao. Ti si nas komentarisao po storijima, a ja sam ti ovde pružio kao čovek ruku. Ona (Maja) prva ovde dobacuje. Ja te nisam uvredio, a ti meni pričaš da sam smeće. Nikad te nisam komentarisao, a ti mene nazivaš smećem - vikao je David.
Ja ima prvo da komentarišem, ništa ružno nisam rekla. Rekla sam samo: "Sve bivše skaču." Što se ti buniš, jesi li i ti ljubomorna? - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

'