AKTUELNO

Dara Bubamara i Šaban Šaulić napali su Đanija koji se zacrveneo zbog njihovih komentara.

Prva devojka u trećoj grupi takmiča jeste Nena Petrović iz Beriča, koja je otpevala hit Aleksandre Prijović "Za nas kasno je". Članovi žirija uglavnom su bili saglasni da je njeno pevanje bilo korektno, ali ništa više od toga.

Foto: TvPink Printscreen

- Lepo, korektno, ali imam nekoliko zamerki - bila si niska, u distonacije. Donela si dobro energetski, ali tokom cele pesme nisi legla na ton. Nisi izabrala dobru pesmu - rekla je Maja, dok ju je Radiša Trajković Đani ishvalio kao niko do sada.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom Đanijevog izlaganja Dara Bubamara je sve vreme prevrtala očima, a onda je iznela svoj sud koji je u potpunosti suprotan od onoga što je neposredno pre nje rekao njen kolega.

- Ne sviđa mi se što si celu pesmu otpevala kroz nos. To mi se nije dopalo. Slatka si, energična, ali to mi je zamerka, nije mi se dopalo. Znaš da pevaš, ali kod mene ne prolazi to - iskrena je bila Dara.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah posle nje Zorana Stefanov iz Obrenovca otpevala je brzu pesmu "Zemlja mojih snova" Tijane Dapčević, koja je zadovoljila sve Darine kriterijume.

- Sve mi je to veselo, slatko bilo. Strašno si lepa, toliko si seksepilna, a to je danas na estradi mnogo važno - oduševljena je bila Dara, kao i Šaban Šaulić, koji je tokom svog izlaganja pošteno potkačio Đanija.

Foto: TvPink Printscreen

- Nama muškarcima to prija, ne znam za Đanija, još nije došao na red da kaže - rekao je Šaban, a onda je Maja brže-bolje prevela Trajkoviću šta je to Šaban, zapravo, hteo da kaže.

Foto: TvPink Printscreen

- Uvredio te je Šaban, mislio je da si gospođa ministarka - rekla je Maja, aludirajući na Zoricu Brunclik.

Đani nije želeo da se upušta u raspravu sa kolegama, već je samo duboko uzdahnuo i ignorisao njihove dvosmislene komentare.

D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Nena Petrović

#Pinkove zvezde

#Radiša Trajković Đani

#Zorana Stefanov

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'