AKTUELNO

Pevačica pomno prati situaciju u državi u vezi sa koronavirusom i svoje mišljenje svakodnevno deli sa pratiocima na mrežama, koje motiviše na određene stvari.

Tako je bilo i ovaj put, kada je Seka zamolila sve da se pridržavaju pravila koja važe tokom vanrednog stanja i bez preke potrebe ne izlaze napolje, kako se ne bi izlagali riziku.

- Mislimo na zdravstvene radnike koji rade dan i noć, spajaju smene, ne idu kući svojim porodicama zbog ove situacije. Pomozimo im tako što ćemo ostati u svojim domovima i tako smanjiti rizik od širenja ovog neprijatelja a ujedno i spasiti sebe od istog! Molim sve vas koji me pratite da uradite ono što sam i ja uradila, a to je -ostala kući sa svojom porodicom!. Izlazim samo ukoliko je neophodno baš, onako kako nas danima mole na TV-u... Pomolite se za sve ljude koje je zadesio ovaj nevidljivi neprijatelj da izađu iz svega kao pobednici, ali i zdravstvo koje radi 24h u ko zna kakvim uslovima. Mi bar, za razliku od njih, sedimo kući sa svojim porodicama i ništa nam ne fali... Mislimo na njih! Svima šaljem molitvene pozdrave - napisala je Seka.

Foto: Instagram.com

Sve što je imala da kaže na temu korone, bar za sada, dodatno je začinila narednom fotografijom.

Foto: Instagram.com/seka_aleksic

Autor: D.T.

#Seka Aleksić

#koronavirus

'