AKTUELNO

Frontmen "Tropiko benda" otkrio je da nije u dobrim odnosima sa svojom ćerkom.

Fantastični momci iz "Tropiko benda" oduševili su sinoć sve posetioce prvog Music Week festivala na Kopaoniku, gde su svojim hitovima priredili žurku za pamćenje. Koncert su tradicionalno započeli pesmom "Zauvek tvoj", a pre nego što su izašli na binu, Sale Cvetković otkrio je za Pink.rs zbog čega je njegova ćerkica Helena ljuta na njega.

Foto: Pink.rs

Naljutila se na mene jer je nisam izveo na binu tokom koncerta u Domu sindikata. Prvobitna ideja je bila da svu decu iz publike izvedemo na binu, ali ih je toliko bilo da je to fizički bilo nemoguće - kroz smeh je rekao Sale, koji je čest gost na Kopaoniku.

- Volim da porodično dolazim na odmor na planinu. Skijam, a na snoubord sam stao jednom i nikad više - priznaje pevač i otkriva šta da je sujeveran, zbog čega nikada ne skija na dan koncerta kada peva na planini.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Frontmen "Tropiko benda" i član žirija "Pinkovih zvezdica" otkrio je da će svoju publiku do leta obradovati novim singlom, ali i da će jesen biti u njihovom znaku, budući da će tada objaviti svoj novi studijski album.

M. Đ. / D. T.

#Kopaonik

#Pinkove zvezdice

#Sale Cvetković Tropico

#koncert

'