AKTUELNO

I ovog utorka od 22:30 časova na kanalu TV Pink očekuje vas najbolja zabava u vašoj omiljenoj lejt najt emisiji „Amidži šou“.

Ognjen će, kao i uvek do sada, ugostiti aktuelne poznate ličnosti, a ovog utorka ustudio stižu pevači Sloba Radanović, Ljuba Aličić i Sara Reljić, glumci RadeĆosić i Dragan Marinković Maca, kao i voditeljka i spisateljica Vesna Dedić.

Nakon učešća u prvoj sezone „Zadruge“, Sloba Radanović stekao je neverovatnupopularnost. Iako je zbog javne prevare izgubio suprugu Kiju Kockar, a onda idevojku Lunu Đogani, Sloba je kada je karijera u pitanju postigao veliki uspeh.Njegove pesme broje milione i milione pregleda na Jutjubu, a za nastupe se uvektraži karta više. O svojim bivšim ljubavima, odnosu sa bivšom ženom Kijom injenoj pevačkoj karijeri, Luninom učešću u „Zadruzi 3“, svojim budućim poslovnim planovima, ali i vezi i zajedničkom životu sa Jelenom Đuričanin, Sloba će otkriti u emisiji „Amidži šou“.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Ljuba Aličić nedavno je dospeo u žižu interesovanja kada je putem medija, uputio nizkritika na račun kolega Darka Lazića, Dragana Stojkovića Bosanca, AndreaneČekić i Ane Bekute. Usledili su njihovi, takođe javni odgovori na Ljubine reči, a da li se „estradni rat“ smirio ili i dalje među njima vlada netrpeljivost, folk pevač otkriće sutra uveče na TV Pink.

Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Još jedna učesnica prve sezone „Zadruge“, Sara Reljić, stiže kod Ognjena u studio.Nakon učešća, i Sari je karijera krenula uzlaznom putanjom, iako njena veza saVojketom nije opstala. Sada je Sara objavila novu pesmu „Zalet“, a televizijska premijera očekuje vas u emisiji „Amidži šou“.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Voditeljka, spisateljica i novinarka Vesna Dedić otvoriće dušu u prekidu emitovanja njene emisije. Kakvi su njeni dalji planovi i kakva je sudbina njenog autorskog TV projekta, Vesna će otkriti u razgovoru sa Ognjenom.

Foto: TVPinkPrintscreen

Za najbolju zabavu i mnogo smeha biće zaduženi glumci Rade Ćosić, koji seproslavio glavnom ulogom u filmu „Ekipa“ i Dragan Marinković Maca, voditelj,glumac i šoumen. Njih dvojica će vrlo rado, kao i do sada, sa Ognjenomučestvovati u svim ludim igricama.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Amidži Šou

'