AKTUELNO

Čuveni sin Žike, komšije zvezda "DNK" serijala, u emisiji Pink televizije otkriće sve pikanterije iz kreveta u kojem je bio intiman sa Divnom, Markovom ženom.

O Marku i Divni, zvezdama emisije "DNK", već nedeljama unazad priča ceo Balkan. Oni su veliku pažnju javnosti privukli svojim iskrenim ispovestima u kojima su otkrili da su jedno drugom bili neverni, a Divnina izjava iz popularne emisije postala je hit na društvenim mrežama.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je priznala da je supruga varala sa, kako ona kaže, "Žikinoga sina", Divna i Marko bili su gosti "Moćnog programa" na TV Pink gde su Ognjenu Amidžiću otkrili svoje bračne tajne, a neraščišćene račune dovešće na čistac večeras, kada će u studio stići i čuveni Žikin sin koji će morati da odgovori na sva škakljiva pitanja Mace Diskrecije.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci Televizije Pink imaće priliku da upoznaju i misterioznog gospodina kojem Divna nije odolela, a kakve će šokantne tajne iz svog odnosa sa Markovom ženom izneti Žikin sin pogledajte uživo posle ponoći na najgledanijoj komercijalnoj televiziji u Srbiji.

Foto: TV Pink Printscreen

D. T.

#DNK

#Moćni program

'