AKTUELNO

Kreatorka je ozbiljno shvatile apele nadležnih institucija.

U ovom trenutku u Srbiji je 46 osoba obolelo od Koronavirusa, virusa koji se iz Kine proširio na ostale delove sveta. Nadležne institucije apeluju na sve građane da smanje kretanje i ostanu u svojim domovima, a da ukoliko izlaze, koriste zaštitne maske i budu na što većoj udaljenosti od drugih ljudi.

Jedna od poznatih dama koje se pridržavaju svih mera opreza je i Verica Rakočević koja je nedavno pokazala masku koju koristi.

View this post on Instagram

Treba biti spreman i oprezan.

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

Ona je odlučila još jednom da skrene pažnju svima da vode računa o svom i tuđem zdravlju i otkrila kakve mere je ona preduzela kako bi sprečila širenje Koronavirusa.

Foto: Instagram.com

Dragi moji, nalazimo se u trenutku koji nam nalaze da budemo smireni, odgovorni i disciplinovani. Zaboravimo sve druge različitosti u mišljenjima, stavovima i pogledima. Ujedinimo se u apelu i tako spasimo sebe i ljude oko nas. Nikada neću razumeti nekoga ko kupi 100 maski i onda ih preprodaje zarađujući, nekoga ko kupi 100kg brašna, a komšija ne uspe ni kilogram. U šta smo se to pretvorili? Slušajte savete lekara, verujte im, ne budite i nad popom pop. Najstrašnije su cirkularne poruke koje šire paniku na mrežama umesto da smiruju ljude oko sebe. OPREZ svakako, pranje ruku, nošenje maski u zatvorenom prostoru, ne ići na javna okupljanja, jačajte imunitet i opet ponavljam slušajte stručnjake. Nosim ozbiljnu zaštitnu masku, ljudi me čudno gledaju, čak namerno kašlju u mom pravcu. Jedan rom me je iz šale namerno protrljao rukom. Ne zameram, ne osuđujem. Za sebe i svoje saradnike i porodicu sam se pobrinula, od srede zatvaramo proizvodnju i butik na dve nedelje, pratimo situaciju i prilagođavamo se situaciji. Nemojte da nas virus uplaši, čuvajte se. Volim vas - napisala je Verica Rakočecić na Instagarmu.

Autor: J.V.

#Kreatorka

#Verica Rakočević

'