AKTUELNO

Bilo je prilično turbulentno.

Proteklu noć u rijaliti programu "Zadruga" obeležio je ulazak pevačice Anabele Atijas. Pre ulaska na imanje Anabela nije imala tako lepe stavove za svojoj ćerki Luni Đogani, koja u Beloj kući boravi sa dečkom Markom Miljkovićem i ocem, inače bivšim Anabelinim suprugom, Gagijem Đoganijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su je ugledali na vratima "Zadruge" ukućani su se mahom obradovali, međutim Luni, Gagiju i Marku nije preterano bilo drago što vide Atijasovu u najgledanijem rijaliti programu.

Anabela se ovom prilikom nije pozdravila sa bivšim suprugom Gagijem i Luninom dečkom Markom Miljkovićem, dok je svoju naslednicu pozdravila sa: "Lunka", na šta joj je Luna odgovorila: "Je l' moguće da si ušla?"

Iako je Marko Miljković želeo da se pozdravi sa Anabelom, ona je to odbila, a onda su se Gagi, Marko i Luna osamili u jednom delu imanja, dok je Atijasova sa ukućanima komentarisala aktuelna dešavanja.

Gagi Đogani bio je šokiran odlukom svoje nekadašnje supruge da uđe u Zadrugu, poručivši Luni da će uvek biti uz nju, kao i da samo u ovom slučaju gubi Anabela, a ne nikako Đoganijeva, Marko ili on.

Luna je tokom noći histerisala i plakala u pabu jer je u rijaliti program koji region prati bez daha ušla njena majka, a zatim je sredinom noći razgovarala sa Anabelom. Atijasova je tada poručila Luni da je došla da se bori za svoju decu koja su, kako je navela, tri godine bez majke.

Je l' treba da te podsetim šta si rekla drugi dan ocu u izolaciji. Koga lažeš? Postala si ozbiljan manipulator. Čula sam i ja i ceo svet. Ti si objašnjavala što si došla ovde, da si izbeglica, ti si pobegla od mene. Ti kažeš: "Marko mi je noć pred ulazak očitao lekciju i rekao da treba konačno da prekinem i presečem". O kome si pričala - između ostalog je rekla Anabela, Luni.

Nakon ulaska Anabele Atijas u rijaliti program "Zadruga 3", Luna Đogani nije skrivala svoje nezadovoljstvo zbog majčinog ulaska, kao ni zbog svih reči koje joj je uputila. Posle iscrpnog razgovora, Đoganijeva je svom dečku do detalja prenela razgovor sa majkom, ali i dodala da želi da izađe iz rijalitija, jer ne može da podnese pritisak.

Pred zoru je u Belu kuću stiglo još jedno pismo Velikog šefa, kojim je on obavestio sve zadrugare da je od noćas Anabela Atijas regularni učesnik "Zadruge 3".

Nikad burnije nije bilo na imanju u Šimanovcima, ove sezone, zato ostanite i dalje uz program TV Pink i portal Pink.rs kako bi bili upućeni u najnovija dešavanja u rijaliti gradu nadomak Beograda.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga

'