AKTUELNO

Član žirija "Pinkovih zvezdica" priznao je da je učestovao u krađi.

Pre nego što se sinoć sa članovima "Tropiko benda" popeo na binu i oduševio sve posetioce prvog "Music Week" festivala na Kopaoniku, član žirija "Pinkovih zvezdica" Sale Cvetković otvorio je dušu za naš portal i otkrio do sada nepoznate detalje o sebi.

On je otkrio da do sada nije imao problem sa preterano opsesivnim obožavateljima, a nije ni siguran kako bi u takvim situacijama reagovao.

Foto: E-stock

- Ako se budem našao u takvoj situaciji, onda ću reći. Sada stvarno ne znam, ne mogu ni da pretpostavim kako bih se ponašao u takvoj situaciji - iskren je bio Sale i otkrio da li je nekada bio u vezi sa obožavateljkom.

Iako mnogima deluje kao da je bezgrešan, Saša je, ipak, iznenadio sve šokantnim priznanjem da je učestvovao u krađi.

Foto: E-stock

Ukrao sam žvake kad sam bio mali. To sam uradio slučajno, a možda i namerno - kroz smeh je rekao Saša za Pink.rs i priznao da njegovi roditelji za to još uvek ne znaju.

Kada su emotivne veze u pitanju, Sale ne pravi greške zbog kojih izgubio poverenje emotivne partnerke.

- Nikada nisam varao devojke, ni kao mlađi, a posebno ne sada. Ne podržavam to - rekao je Sale, a onda se osvrnuo na muzički repertoar kojim je oduševio mnogobrojne turiste na Kopaoniku.

Foto: E-stock

- Volim da pevam i tuđe pesme na nastupima, nemam problem sa tim. Pesme koje volim i privatno, obavezno uvrstim u repertoar. Osim od kolega, često pevam i pesme svojih koleginica - rekao je on.

M. Đ. / D. T.

#Aleksandar Cvetković Sale

#Pinkove zvezdice

#Sale Cvetković Tropico

'