AKTUELNO

Ponosna mama otkrila na koji način će proslaviti današnje krštenje, kao i Aleksandrov prvi rođendan.

Poznata pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović danas su u kripti Hrama Svetog Save krstili naslednika Aleksandra. Njihovog sina su krstila dva sveštenika, a sve je zabeleženo dronom.

Aleksandra je krstio pevačicin venčani kum, pevač Aco Pejović, a Prijovićeva je u intervjuu za Pink.rs otkrila čija je to ideja bila. Pevačica je za naš portal progovorila i o otkazivanju Aleksandrove rođendanske proslave.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Moram da vam priznam da sam plakala. Sve je bilo preemotivno, sve vreme sam plakala, sve vreme sam gledala u njega. Zajednička ideja, Filipova i moja je bila da Aco Pejović krsti Aleksandra. Ne mogu da kažem šta smo mu kupili, neka to ostane naša tajna - rekla je za Pink.rs ponosna mama Aleksandra nakon krštenja naslednika i otkrila kako će proslaviti njegov prvi rođendan, ali i koga će zvati da peva kada budu organizovali proslavu.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

- Možda ćemo nazdraviti kod kuće... Kad budemo slavili, zvaćemo devojke iz grupe ''Hurricane''.

U nastavku pogledajte intervju sa Aleksandrom Prijović:

Video: Pink.rs/J. Vučić

Video: Pink.rs/J. Vučić

Inače, pevačica i njen suprug odlučili su da ipak otkažu gala proslavu povodom krštenja i prvog rođendana Aleksandra zbog epidemije korona virusa. Slavlje je trebalo da bude održano u jednom prestoničkom hotelu, a bilo je pozvano 200 zvanica.

Autor: J. V. ; M. K.

#Aleksandra Prijović

'