AKTUELNO

Iako je Rastu oduševio ovaj potez kandidata, drugi članovi žirija se nisu složili.

Prvi reper koji se predstavio u večerašnjoj emisiji je Đuro Franeta iz Podgorice, a koji je svojim prvim nastupom potpuno raspametio žiri.

Foto: Printscreen Youtube

Ono što je mnoge začudilo, jesto to što je Đuro čitao s papira tekst svoje pesme, ali je on rekao kako nije stigao da je nauči.

- Pa ne znam Đuro, meni baš bilo čudno to sa papirom, jer ja nikad u životu nisam nijedan tekst svoje pesme napisala na papir - rekla je Ana, a onda joj je Đuro objasnio:

Foto: Printscreen Youtube

- Trebalo je drugu pesmu da pevam, na drugu matricu, ali se tu nešto promenilo, pa sam morao novi tekst da pišem i nisam stigao da naučim.

- Osim talenat za repovanje, ti imaš i talenat za brzo čitanje, jer treba stići da u ritmu sve iščitaš. Ti imaš toliko zdrav humor, ti si mi najradikalnija verzija hip-hop grupe "Who See". Sve je super, pogotovo ova ludačka muzička podloga - rekao je Rasta.

- Nedopustivo je da na takmičenje dođete sa papirom u ruci. Nedopustivo! To morate da znate, iako je to dobra pesma, iako vi imate svoje ludilo. Šta da radimo sa onima koji su prošli, a repovali su nam i gledali nas u oči - rekla je Danica.

Foto: Printscreen Youtube

- Ne znam , po svim pravilima bi trebalo da ispadneš, ali meni je ovo fenomenalno - rekao je Žika.

Foto: Printscreen Youtube

Ceo Đurin nastup pogledajte u nastavku.

Autor: M. Đ.

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Srđan Žika Todorović

'