AKTUELNO

Nove informacije iz dana u dan upotpunjuju sliku o vezi ovog rijaliti para.

Luna Đogani nedavno je kao gost ušla u treću sezonu rijalitija "Zadruga", ali kao slobodna devojka. Posle nešto više od 24 sata ona je navodno obnovila vezu sa Markom Miljkovićem, da bi se nekoliko dana kasnije saznalo da su se oni zapravo pomirili pre Markovog ulaska.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, oni su svoju vezu krili zbog toga što, po svemu sudeći, Lunina mama, Anabela Atijas, ne podržava ovu ljubav.

Prvi put sam u životu nešto sakrila od nje, a to je da smo se Marko i ja pomirili. Znala sam da će da se naljuti i razočara. Ona ima prava da bude ljuta, razumem je. Nadam se da će je to proći dok se ne budem vratila kući. Kada sam radila mnogo gore stvari, nikada mi nije okrenula leđa. Znam da je ona ljuta i da je to boli, jer se oseća kao da sam je izdala - rekla je sinoć Luna.

Detaljnije o tome pogledajte u video-snimku u nastavku.

Nakon ovoga, Gagi je rekao da, za razliku od svoje bivše supruge, on svoje dete podržava u svemu dok god je ona srećna.

Meni je najbitnije da je moje dete srećno. Ne mislim da Marko može da je ugrozi. Ja sam ih ostavio u miru kada sam ulazio u "Zadrugu 3". Anabela se pomirila s tim da ne može da utiče na svoje dete, da ne može da bude sa Markom, da li je htela u to ne mogu da ulazim. Sad verovatno su se tu dešavale neke svađe, ja to ne mogu da znam. Anabela i ja se u dosta stvari ne slažemo. Kada je u pitanju Luna, ja razumem Lunu i ja sam uz Lunu. Pročitao sam poruku koju je Anabela napisala - rekao je Gagi.

Više o svemu pogledajte u video-snimcima koji se nalaze u nastavku.

Ovo Gagijevo izlaganje je razbesenelo Lunu Đogani te je demonstrativno napustila Belu kuću, a kada se malo smirila, vratila se za crni sto i svom ocu rekla da nije ispravno postupio što tako govori i otkriva previše o svojoj bivšoj supruzi.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-snimcima koji se nalaze u nastavku.

Kako će Anabela reagovati na ova dešavanja i pominjanja nje u Beloj kući, ostaje da vidimo. Lunina majka je u prethodne dve sezone uvek branila svoju ćerku i stajala iza svakog njenog postupka, dok se sada odlučila da bude suzdržana, a svoju ljutnju je pokazala i u rođendanskoj čestitki koju joj je u nedelju poslala.

Autor: J.V.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'