AKTUELNO

O jučerašnjem rođendanu Lune Đogani pričaće se danima.

Društvene mreže usijale su se od negativnih komentara na račun ponašanja Marka Miljkovića koji je Luninu rođendansku tortu, koju je dobila od fanova, bacio u kantu za smeće, a pravi skandal nastao je kada je Savu Peroviću, koji je na žurki pevao pesmu "Samo se noćas pojavi", usred izvođenja oteo mikrofon i počeo da preti.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač se posle incidenta oglasio za Pink.rs, a potom i na društvenim mrežama, gde je priznao sa kakvim su se problemima susreli on i Luna, koja o tome dok je u "Zadruzi" nema pojma!

Naime, juče je objavljen spot za njihovu duetsku pesmu "Gram po gram" koji je odjednom izbrisan sa Jutjuba, a potom vraćen, posle skoro dva sata. Šta se zapravo desilo, objasnio je Perović na Instagramu.

- Ljudi, dobro sam, hvala što brinete, sve je OK. Što se tiče pesme, pesma nam je bila skinuta i prijavljena od strane hejtera na sat i po vremena kao video koji sadrži pornografske momente, ali je vraćeno i sve je u redu. Niko mi ne može ništa, sve što radim, radim iz velike ljubavi i sa velikim profesionalizmom - poručio je pevač.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Savo Perović

'