AKTUELNO

Nije štedela reči!

Sledeći gost voditelja Ognjena Amidžića bila je Miljana Kulić, koja ovih dana ima žestoke sukobe sa nekoliko cimera, a sve su češći sa Markom Miljkovićem, Anom Korać i Davidom Dragojevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Dešava se nešto što ne smem još da otkrivam, desilo se danas u kući nešto. Uradila sam nešto što možda nije trebalo, ali nisam uhvaćena. Ja sam kraljica novih ljubavi. Ali hajde da počnem od gorućih tema, to su Luna i Marko. Ovaj drugoplasirani vicešampion kada je ušao je počeo da mi dobacuje, da me provocira, rekao da je ušao da pobedi mene. Gledaoci su sve čuli. Sve najgore osobine ima, taktičar, ljigavac. Pretpostavila sam da će da uđe i Luna, čim su Gagi i Marko bili nerazdvojni. Po mom mišljenju, Marko i Jelena su kompatibilni, a Jelena je gospođa, on đilkoš, suprotnosti se privlače. Zaigrao je igru sa Jelenom, da Luna nije ušla, oni bi se smuvali. Ja nemam razloga da budem ljubomorna na Lunu, ona nije takmičar. Mogu da kažem da sam je prezirala u prvoj sezoni, u drugoj mi je bilo žao, sada još više zbog ovog taktičara. Gledali smo klipove - ispričala je Miljana, pa nastavila:
On hoće da napravi Lunu u svog robota, inače će je ostaviti. Ne mogu da verujem, da li je toliko glupa ili se pravi glupa? Slobu je najviše volela, to je njena najveća ljubav. Mislim da je iz osvete i iz inata počela vezu sa Markom, a u međuvremenu se zaljubila. Možda sam se i ja kidala kada je Zola ono radio, možda sam plakala u WC-u, ali nisam želela drugu ženu da napadam - istakla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana i Karić, smešna priča. Ana sve što kaže, laže u rijalitiju. David sigurno to nije znao. Kad je Karić popio, otvorio dušu. David je Ani paravan, on je iskorišćava, ne voli nju, nego njen novac. Molim da se legalizuje prostitucija, da mogu da rade šta hoće. On sedi kod kuće, čuva kuče, zato što je muška k*rva i sponzoruša - dodala je Miljana.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'