AKTUELNO

Ostanite uz Televiziju Pink i još jednu uzbudljivu epizodu najpopularnijeg šou programa za talente, kao i uz portal Pink.rs.

Kao što ste navikli, četvrtak je rezervisan za najgledaniji šou program u regionu "Ja imam talenat".

Na samom početku, voditeljka Ana Mihajlovski testirala je glavnu nagradu koju će dobiti pobednik ovog takmičenja.

Foto: Printscreen Youtube

- Prva osoba u ovom timu koja je dobila tu čast i zadovoljstvo da isproba glavnu nagradu, a to je automobil "Pežo 208", sam upravo ja. Volela bih da imam ovaj auto, tako da, takmičari, moraćete mnogo da se potrudite - rekla je Ana.

Foto: Printscreen Youtube

Posle nekoliko meseci audicija, prošle nedelje je žiri imao veoma težak zadatak - od svih takmičara koji su dobili tri ili četiri "da", odabrali su njih osamdesetčetvoro koji su prošli u sledeću fazu takmičenja.

- Večeras počinje ono pravo takmičenje, žiri je imao težak zadatak, ali sada će biti još teže. Moraju da nađu onog pravog i najtalentovanijeg - rekla je Ana kada je izašla na binu.

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, petoro takmičara dobili su zlatni taster, što znači da su prošli direktno u polufinale, a to su: Snežana Nešić, Elena Nađ, Dejan Tasić Tasa, Nouredin Sajeh i bend "B-shake".

I večeras vas očekuju spektakularni nastupi, kojima će kandidati pokušati da osvoje Danicu Maksimović, Anu Nikolić, Stefana Đurića Rastu i Srđana Žiku Todorovića.

Foto: Printscreen Youtube

Ostanite uz Televiziju Pink i još jednu uzbudljivu epizodu najpopularnijeg šou programa "Ja imam talenat", a sve što ste propustili saznajte na najbržem portalu u Srbiji, Pink.rs.

Autor: M. Đ.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

'