AKTUELNO

Pevačica već duže od nedelju dana ne razgovara sa svojim, još uvek, zakonitim suprugom, kojem juče nije uputila rođendansku čestitku.

Iako je uvek svojim emotivnim partnerima javno izjavljivala ljubav, pevačica Nataša Bekvalac juče nije čestitala 35. rođendan svom još uvek aktuelnom suprugu Ljubi Jovanoviću, od kojeg se razvodi.

Foto: Pink.rs

Kako navodi izvor blizak pevačici, ona sa suprugom ne želi nikakav kontakt. Bekvalčeva trenutno sa ćerkicom Hanom uživa u Diznilendu, gde će proslaviti njen deseti rođendan, a o njemu više i ne razmišlja.

Nataša i Ljuba se nisu ni videli ni čuli nedelju dana, otkako je ona podnela zahtev za razvod braka, a on se iselio iz stana. Njemu su prijatelji od rane zore čestitali rođendan i poželeli mu sve najlepše, ali ne i Nataša. Od nje ni poruka nije stigla. Razvod je učinio svoje. Ona je definitivno odlučila da sa Ljubom prekine svaku komunikaciju i da s njim razgovara isključivo preko advokata - kaže izvor blizak pevačici koji je insistirao na anonimnosti.

Podsetimo, Bekvalčeva je pre dve godine svim svojim pratiocima na Instagramu jasno stavila do znanja koliko voli svog supruga, kojeg je iznenadila javnom čestitkom.

Foto: Printscreen Instagram

- Ljubavi moja, srećan ti rođendan! Hvala ti što si moj najbolji drug, što si moj glas razuma, što si verovao u mene kada niko nije. Hvala ti što čuvaš i voliš Hanu i mene i hvala ti što si moj. Tvoja žena - napisala je ona u opisu fotografije objavljene 15. marta 2015. godine na njenom nalogu na Instagramu.

Pink.rs

#Ljuba Jovanović

#Nataša Bekvalac

#Razvod

#pevačica

'