AKTUELNO

Već napravio pometnju!

Čuveni teniser i teniski trener Luka Belić od večeras je novi takmičar "Zadruge 3". Njega je u studiju ugostila voditelja Dušica Jakovljević, koja je zajedno sa predstavnicima sedme sile obavila sa njim intervju. Dušicu je zanimalo u kakvom je odnosu Luka sa Novakom Đokovićem, sa kojim se čak i takmičio.

Foto: Tanjug AP/Kamran Jebreili

Novak je imao svoj put, bili smo do pre par godina u kontaktu. Nismo se čuli dugo, kada je moj otac umro 2014. tada sam imao kontakt sa njegovim bratom Markom. Nisam osoba koja se ulizuje nekome kada je poznat - rekao je Luka, pa otkrio da li poznaje nekog od zadrugara:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam nijednog zadrugara, znam samo oca Stefana Karića, preko 10 godina, dolazio je na more, tamo sam ga upoznao. Danas smo se i videli - rekao je Belić.

Belić je otkrio i da je slobodan za sve devojke, pa priznao koja zadrugarka mu se dopada.

Iskreno, jedino mi se sviđa Jelena Pešić, jedina se pokazala kao dama. Nije bila ni sa jednim muškarcem, ponaša se kao dama, takve žene volim. Ima kodeks ponašanja. Bitno je da postoji neka konekcija. Jelena drži do sebe, to je jako bitno - priznao je Luka, pa otkrio da poznaje i druga bivšeg momka Ive Grgurić.

Foto: Pink.rs

Ivi se neću približiti, čuo sam da ima i novog momka. Neću biti četvrti - istakao je teniser.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu ui nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Iva Grgurić

#Jelena Pešić

#Luka Belić

#Novak Đoković

#Osman Karić

'