AKTUELNO

Žestoka rasprava u spavaćoj sobi.

Nakon porodičnog sastanka zadrugarke su pokušale da se dogovore kojim redom će sutra ići u salon lepote.

Nina Babić je iznela svoj stav u spavaćoj sobi da bi svi muškarci svojim devojkama trebalo da daju novac za salon, zbog čega se Bane Čolak našao prozvan, jer se njegova devojka Ivana Krunić nije prijavila za salon.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću otići u salon kad budem želela frizuru, ja ne cenim muškarca po parama. Nikad nisam bila sponzoruša, meni nikad niko nije plaćao. Ne cenim muškarca zbog para koje će mi dati za frizuru i za nokte nego zbog drugih stvari koje ti nikad imati nećeš - pravdala se Krunićeva.
Glupo je to kad se ubacuješ u svađu, a ne diram te - rekla je Nina.
Vidi na šta ličiš bre - vikao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam najzgodnija devojka u ''Zadruzi'' ti kažeš na šta ličim - navela je Babićeva.
Usisala si dečku 20 kila, vređala si mu porodicu, sestru i majku. Psovala si mu majku. Pogledaj šta ti radiš ovom dečku. Pogledajte, osušio se dečko, evo šta je uradila panda s leđa! Pogledajte šta žena može da uradi muškarcu. Ti znaš ko je mene kontaktirao pre Zadruge - vikao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko? Ja bih se ubila da sam s tobom išta imala! Krsto ti je slao moje slike, on je moj drug. Meni je njegova sestra drugarica - rekla je Babićeva.
Rekao mi je još par stvari - urlao je Čolak.
Te fore možeš da prodaješ Ivani Krunić meni ne možeš! Bane jednako smrdibuba! Bane je najveća smrdibuba u kući - rekla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi smrdi duša - odbrusila je Ivana.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'