AKTUELNO

Tek danas je pokazala svoje novo lice.

Učesnica pete sezone "Farme", najgledanijeg rijalitija u regionu, i manekenka koja je osvojila čak dva muškarca na imanju u Lisoviću danas izgleda znatno drugačije.

Sara Trajanović je u ovom rijalitiju bila glavna zavodnica u koju su se zaljubili pevač Andirja Marković Aki i bivši suprug Goce Tržan, Ivan Marinković.

Foto: YouTube screenshot

Ona je malo bila sa jednim, pa malo sa drugim, da bi posle izlaska sa seoskog imanja nastavila vezu sa Marinkovićem, ali ona nije potrajala dugo, pa se Sara posle toga povukla iz javnosti.

Foto: Printscreen Youtube

Iako se nedavno pisalo o njoj, njoj se na novim fotografijama nije videlo lice sve do danas, kada je na svom nalogu na Instagramu objavila selfi na kom se vidi koliko joj se lice promenilo od plastičnih operacija.

- Svoju starost meri po prijateljima, a ne po godinama. Svoj život meri osmesima, a ne suzama - napisala je ona u okviru gorepomenute fotografije.

Foto: Instagram

Na njoj se vidi da su joj obrve mnogo drugačije, da su joj usne znatno veće, dok su joj obrazi nestali, da li zbog toga što je smršala ili zbog toga što se i za to obratila plastičnom hirurgu nije poznato.

Autor: V. T.

#Farma

#Manekenka

#Sara Trajanović

'