AKTUELNO

Nije mogao da ćuti.

Sledeće pitanje je postavila Ivana Šopić Davida Dragojevića, a ono je glasilo: "Da li si ti znao da su Stefan i Ana imali nešto, kako se osećaš, da li si ljut, besan, da li je Ana bila iskrena prema tebi".

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da sam znao, ja Ani verujem. Stefan je trebalo to drugačije da kaže, popio je. Rekao si i za nju (Aleksandru) da radi za lovu, to ti zameram - rekao je David.
David je upućen u sve još spolja. Prvo je pitao Milan Milošević, Stefan je rekao da nismo, kao i ja, negirao je, kasnije je rekao kada je popio. Kasnije je bilo još šest pitanja, on je rekao da nije bio sa mnom nikad u životu, kao i ja. Objašnjavali smo šta i kako. On je pre par sati rekao da je bio sa mnom. David nije bio iznenađen, to je znao. David je hteo da kaže kad su bili novinari, ja sam rekla da ne kaže. Nismo hteli da se šire priče - rekla je Koraćeva.

Foto: TV Pink Printscreen

David je imao mnogo situacija da mi kaže. Nisam želeo da to poremeti vaš odnos, nisam znao da David zna, trebalo je da mi kaže: "Ne ljutim se, slobodno, bila je slobodna". Nisam hteo da vama poremetim odnos - dobacio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Na ružan način ste to rekli ti i Janjuš, pijani danas - rekao je David.
Morao sam, počelo je da se gazi po mom ocu. On je uvređen, nisam pričao šest meseci s njim zbog takvih stvari. Pogazio sam oca, preko njega sam išao da bih sačuvao vaš odnos. Bilo mi je krivo i zbog Dejana, jer se njegova žena navodno zaljubila u mene. Sad će da ispadne da je Karić najveći neprijatelj Dragojevića - rekao je Stefan.
Ja znam neke tvoje prijatelje, znam dosta ljudi, ali taj tvoj način je bio glup kako si to rekao. Imao si taj neki gard prema njoj. Ja sam se sa tvojim tatom raspravljao, preko društvenih mreža. Ja se nikom nikad neću sklanjati. Zato kaži šta imaš, popili ste, ja sam došao i malo trezvenije razmišljam. Osman je kačio svašta, meni se tako mama mešala prošle godine, ja sam joj rekao da se ne meša. Ja nisam kao Dejan, ne bih radio neke slične stvari. Zamisli da ja nisam znao, rekao si Šopićki, Janjušu, Pešićki, i onda bi se meni smejali iza leđa - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'