AKTUELNO

Plesačica grupe "Bit strit" otvorila je dušu i prisetila se lika i dela Ksenije Pajčin.

Danas se navršava tačno sedam godina od smrti pevačice Ksenije Pajčin, kojoj je 16. marta 2010. godine život oduzeo tadašnji dečko Filip Kapisoda.

Foto: Promo

Ona je pažnju domaće javnosti privukla prvi put u spotu Dragane Mirković za pesmu "Opojni su zumbuli", u kojem je igrala sa Dušankom Dekić Bebom, koja se kasnije proslavila kao plesačica grupe "Bit Strit". Beba se prisetila njihovih zajedničkih početaka i otkrila kakva je Ksenija bila osoba u stvari.

Foto: Printscreen Youtube

- Mi smo, zaista, potpuno slučajno snimile taj spot. Stajling u tom spotu, takođe, nije bio naš izbor, kao ni frizure.  Mislim da smo sa tom idejom napravile nešto što je dobro prihvaćeno i 20 godina kasnije - kaže Beba i dodaje:

Foto: Youtube

- Ona je posle toga počela sa našim drugom Dakom svoju pevačku karijeru. Definitivno je bila vrlo harizmatična, željna pažnje, ljubavi i to joj je stvarno polazilo za rukom, mislim da je se tako gledaoci i sećaju - iskrena je Beba.

Njoj se oduvek dopalo to što je Ksenija, iako je bila veoma mlada, uvek bila profesionalna i posvećena poslu.

- Najviše smo sarađivale kada smo bile deca, ne mogu da pričam za neki kasniji period zato što je "Bit strit" krenuo u nekom drugom pravcu, ali bila je vrlo profi, vrlo predana treninzima, ozbiljno je trenirala i radila, iako je stvarno bila dete - kaže Beba kojoj Ksenija i dalje nedostaje.

- Ona je definitivno bila autentična, svakako da nedostaje. Plenila je tom nekom petljom - završila je ona.

Ovako su Beba i Ksenija igrale u Draganinom spotu:

Pink.rs

#Filip Kapisoda

#Ksenija Pajčin

#pevačica

'