AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima.

Novo izdanje najgledanije emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal” je na programu TV Pink i ove nedelje od 14:15 časova. Vaš omiljeni voditeljski par Tijana Prica i Ognjen Nestorović vodiće vas  kroz sve zanimljive priče koje su obeležile nedelju za nama.

S obzirom na to da se “Premijera – Vikend specijal” emituje u nedelju 8. marta, kada se u svetu obeležava Dan žena, čitava emisija biće slavljenička i u znaku žena.

U ovonedeljnoj emisiji, ekipa vaše omiljene emisije o poznatima vodi vas u Banja Luku, gde je dodeljen Oskar popularnosti. Među dobitnicima ove regionalne nagrade našle su se Sara Jo, kao i Angellina i naša Pinkova zvezdica Teodora Tara Stojanović. Njih tri su i nastupile na Oskaru popularnosti, a prve utiske nakon primanja nagrade čućete upravo u “Premijera – Vikend specijalu”.

Foto: Skymusic by Live Production

Prvi slučaj koronavirusa zabeležen je u Srbiji, što je zvanično potvrdio ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Poznati su u proteklom period često komentarisali pojavu koronavirusa, s obzirom na to da su kao neko ko stalno putuje na nastupe, i najviše izloženi opasnosti. Sada kada je prijavljen i prvi slučaj u Srbiji, poznate smo ponovo pitali da prokomentarišu pojavu koronavirusa i kakve će mere preduzeti kako bi se zaštitili.

Vršnjačko nasilje je jedan od najvećih društvenih problema u vremenu u kom živimo. Sve više dece suočava se ovim problemom, ne samo u svetu, već i u Srbiji. O ovoj gorućoj temi razgovarali smo sa poznatima, a saznaćete i koja deca poznatih ličnosti su se suočavala sa vršnjačkim nasiljem. Kako bi se stalo na put tome, poznati su rešili da progovore i upute apel u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

U ovonedeljnom izdanju pratićemo i najveću balkansku zvezdu Zdravka Čolića na njegovim koncertima, kao i Mariju Šerifović, Aleksandru Prijović i “Lexington” bend, koji za Dan žena priprema spektakl u beogradskoj “Štark” areni.

Foto: Promo/Privatna Arhiva

Vesti koje plasiraju novinari utiču ne samo na zvezde o kojima se piše, već i na celokupnu sliku u javnosti. Međutim, često se dešava da novinari plasiraju vesti koji nisu istinite. Iako one odmah bivaju demantovane, o tome ostaje trag, a kakve su posledice plasiranja lažnih vesti u Srbiji, ali i u svetu, istraživala je ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal”.

Iako se zbog pojave koronavirusa dovodi u pitanje održavanje brojnih manifestacija, među kojima je i Evrovizija, za sada ništa od toga nije otkazano. Izvođači se uveliko pripremaju za najznačajnije muzičko takmičenje koje će se ove godine održati u Roterdamu, u Holandiji, a kako Evrovizija izgleda u regionu, gledaćete u “Premijera – Vikend specijalu”.

U susret njegovoj hit predstavi “Kakva ti je žena, takav ti je život”, u studio kod Tijane i Ognjena na nedeljnu kafu stiže glumac i voditelj Dragan Marinković Maca. On će predstavu izvesti pred beogradskom publikom 17. marta u centru “Sava”, a uz njega je doza smeha i dobre zabave zagarantovana. 

Foto: Promo

Očekuje vas još mnogo ekskluzivnih priloga, zato ne propustite novo izdanje emisije “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 8. marta od 14:15 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Anđela Vujović | Angellina

#Dragan Marinković Maca

#Evrovizija

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Teodora Tara Stojanović

#Tijana Prica

#emisija

#glumac

#koronavirus

'