AKTUELNO

Ovo ga je jako obradovalo!

Godišnje dodele priznanja, nakon Holivuda, i u naš region donele su tenziju i samu neizvestnost. Na nedavnom održanom Oskaru popularnosti, Banja Luka 2020, pojavila su se brojna imena iz sveta muzike, a dodeljena su i godišnja priznanja za najuspešnije. Među dobro poznatim imenima, u slavljeničkom timu našao se i regionalni muzički sastav „Lapsus Bend“, koji ne krije da im nagrada za pop band godine zaista laska.

Foto: Bojan Novokmet

Seriju uspeha započetu pre nekoliko godina “Lapsus bend” nastavlja i u 2020. pa su se tako na sinoć održanoj manifestaciji „Oskar popularnosti u Banjaluci 2020“ ovenčali priznanjem za najuspešniji pop bend u 2020. godini.

Članovi regionalne muzičke senzacije dočekani su ovacijama a njihov nastup izazvao je najveće interesovanje desetina medijskih kuća u Bosni i Hercegovini. 

Zaista je čast primiti ovo priznanje ali ga mi pre svega shvatamo kao obavezu, te ćemo vrlo brzo publiku obradovati novim pesmama i koncertima - rekao je Emir Aličković, frontmen najpopularnijeg benda u regionu.

Foto: Bojan Novokmet

Kako smo saznali, nakon dodele priznanja, momci iz Lapsus benda su u jednom poznatom klubu u Banja Luci slavili ovu nagradu i nove uspehe koji tek predstoje. 

Foto: Bojan Novokmet

Autor: Pink.rs

#Emir Aličković

#Lapsus bend

'