AKTUELNO

Ni ovaj brak mu nije uspeo!

Biznismen Vladimir Mikić definitivno bi trebalo da shvati da brak nije za njega! Šalu na stranu, srpski plejboj, kako ga mnogi nazivaju, odlučio je da stavi tačku i na treći brak!

Mikić i njegova supruga Jovana Miljković dogovorili su se pre mesec dana da se razvodu sporazumno, jer je, kako tvrdi izvor blizak paru, ljubav prestala.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Vladimir nikada nije robovao stereotipima, te po svaku cenu nastavljao da održava bračne odnose kada ljubav nestane. Tako je bilo i ovoga puta. Jovana i on su shvatili da više nisu jedno za drugo, bar ne kao partneri, ali da će zauvek jedno drugom ostati najbolji prijatelji i podrška. Samim tim što imaju ćerkicu od 15 meseci, koju će zajedno odgajati, njih dvoje ne žele da dolaze u bilo koju vrstu sukoba - otkriva izvor i priča kako će par podeliti imovinu:
Vladimir je džentlmen i naravno da nije pravio nikakav problem oko podele imovine. Luksuznu kuću u kojoj su zajedno živeli ostaviće Jovani i ćerkici, dok će se on u narednih mesec dana iseliti u jedan stan.

Ovo je i sam Mikić potvrdio.

Istina je da se Jovana i ja razvodimo. Zaista ne bih previše pričao o detaljima, ali želim da stavim tačku na neke dalje spekulacije. Razvod nije usledio zbog treće osobe sa jedne ili druge strane, već je ljubav jednostavno prestala - rekao je on.

Podsetimo, Vladimir Mikić bio je u braku sa voditeljkom Snežanom Dakić, od koje se razveo na njenu inicijativu posle devet godina braka, dok je pre Snežane bio sa Draganom, s kojom ima bliznakinje.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: Pink.rs

#Razvod

#Snežana Dakić

#Vladimir Mikić

'