AKTUELNO

Bivša devojka Veljka Ražnatovića otvorila je dušu i otkrila šta sada, posle raskida, misli o svom nekadašnjem dečku.

Manekenka Ana Cakić postala je poznata domaćoj javnosti onda kada je uplovila u vezu sa Cecinim sinom Veljkom Ražnatovićem. Iako se činilo da uživaju u ljubavi, njihova sreća nije trajala dugo, pa su se nakon samo dva meseca razišli.

Foto: Instagram

Prvi put posle raskida ona je otvorila dušu i priznala da li joj je smetalo to što je prethodna dva meseca nosila titulu "Veljkove devojke".

Iskreno, nije mi smetalo što sam njegova devojka, ni u jednu ruku, da kažem, ali više mi imponuje da kažu da sam model nego njegova devojka, sad već bivša - kaže Ana i otkriva kako se upoznala sa sinom najveće balkanske zvezde.

Foto: Instagram

- Ja i Veljko smo prvo bili super drugari, čak sam ja nalazila Veljku devojke, pa je to preraslo u neku romansu, a kasnije sam upoznala i Anastasiju koja je sada moja drugarica, u super smo odnosima. Veljko je sada moj drug, nije tu bilo nekakve rasprave, prosto ta veza je trajala dva meseca, za mene i previše, jer ja da sam na njegovom mestu, moje veze bi trajale dva dana. On je super izdržao i to je to, sada smo opet prijatelji - iskrena je Ana.

Ona i danas ima lepo mišljenje o svom bivšem dečku koja je ušla u vezu sa njim iako ga je pratio glas da često menja devojke.

Foto: Instagram

Da, ja sam sa velikim znanjem ušla u kavez sa lavom, ne kajem se zbog bilo čega, i za dva meseca sam s njim proživela nešto što nisam proživela u vezi od četiri godine. On je divan momak, i za svoje godine i za svoje ime - zaključuje Cakićeva.

Pink.rs

#Ana Cakić

#Raskid

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'