AKTUELNO

Otkako se uselio u "Zadrugu", Marko Miljković trudio se da dobije naklonost Jelene Pešić, koja je brzo od njega postala nerazdvojna. Zadrugari i gledaoci bili su saglasni da su se rodile emocije, a onda se u Belu kuću uselila Luna Đogani i sve se promenilo.

Luna i Marko su se u međuvremenu pomirili, dok je njegovo prijateljstvo s Pešićevom počelo da bledi, a kako bismo saznali kako će se Jelena snaći u ovom ljubavnom trouglu i da li će izvući "deblji kraj", pozvali smo njenu najbolju prijateljicu Tanu.

Foto: Pink.rs/Unsplash

Ne vidim nikakav “ljubavni trougao”. Jelenu jako dobro poznajem i sigurna sam da nema apsolutno nikakve emocije prema Marku, čak ni simpatije. Isto tako su je napadali za Filipa, pa se ispostavilo da nema ništa od te priče. Kad su ljubavni odnosi u pitanju, Jelena je vrlo otvorena, iskrena i konkretna. Da ima bilo kakve simpatije prema Marku, ona bi to iznela pred svima -istakla je Tana, koja je potom dodala:

- Ona je u privatnom životu okružena i mušarcima koji su zauzeti. Nadam se da će nastaviti druženje sa Markom. Definitivno je jedno - nju nikada ne bi mogao da zanima muškarac koji je emotivno zauzet. Videli smo koliko drži do sebe, tako da sebi nikada ne bi dozvolila da bude druga.

Foto: Pink.rs

Pitali smo Jeleninu drugaricu i kako će se Lunin ulazak odraziti na nju.

- Sigurno joj nije bilo prijatno što je usred njihove priče, ali sam sigurna da joj je laknulo pošto se više neće provlačiti kroz priču sa Markom - zaključila je Tana.

Foto: puremedia2409/Pink.rs

Autor: D. T.

#Jelena Pešić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga

'