AKTUELNO

Iako se mnogi tome nisu nadali, budući da su emotivnu vezu prekinuli pre tri meseca, došlo je do pomirenja između Lune Đogani i Marka Miljkovića, kojima na polju ljubavi opet cvetaju ruže.

Nakon što se završio sinoćnji "Pretres nedelje", Luna i Marko otišli su u izolaciju, budući da su izabrani za ovonedeljne potrčke, a vrlo brzo su završili u istom krevetu, nakon čega su pali poljupci i usledilo je pomirenje. Ova vest obradovala je Luninog oca Gagija Đoganija, kojem se ćerka jutros brže-bolje pohvalila, ali i Anabelu, koja je dešavanja pratila od kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

- Očekivala sam to, želim im svu sreću - kratko je za Pink.rs rekla Anabela, koja nije želela da ulazi u detalje ćerkinog odnosa sa dečkom.

Foto: Pink.rs

Da bismo čuli i "drugu stranu", pozvali smo i Nedeljku Miljković, Markovu majku, koja nije bila raspoložena za razgovor. Naime, kada smo joj se predstavili i uputili je u novonastala dešavanja, te preneli da je njen sin Marko ponovo uplovio u emotivnu vezu sa Lunom, Nedeljka nije želela da izusti ni reč, već je spustila slušalicu. Pozvali smo je opet, međutim, za razgovor nije bila raspoložena.

Da li je ovako reagovala jer ju je vest o pomirenju iznenadila ili pak ne želi da se meša u sinovljev izbor i komentariše njegove postupke u "Zadruzi", ostaje da se vidi.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Nedeljka Miljković

#Zadruga

'