AKTUELNO

Jovana je osetila da Bebi nije dobro.

Ćerka Đorđa Balaševića Jelena Beba Balašević otkrila je na svom blogu "Došla sam biciklom" zanimljive detalje iz svog odnosa sa starijom sestrom Jovanom.

Ona je kao mala imala mnogo problema sa nosem, jer bi joj svaki čas krenula krv, što je njene roditelje brinulo i u jednom trenutku pošteno uplašilo njenu sestru.

Tekst sa njenog bloga pod naslovom "Više od krvi" prenosimo u celosti.

"Da, i meni se ovakav naslov čini malo previše... brutalan. Vuče na neki jeziv žanr, u kakvim se inače ne snalazim dobro. No, priča će ga opravdati. Istinita. Kao maloj, stalno mi je išla krv na nos. Kako se malo zaigramo po sobi i ugrejemo, posebno ako je neka veća ekipa, rođendan ili žurka, evo mene kod mame na krilu sa pesnicom podignutom i ledom u krpici pritisnutim uz nos. Za roditelje - mučenje. Posebno uz različite dijagnoze koje uglavnom završavaju na operacionom stolu. Na sreću, mama je verovala da će se sve rešiti u pubertetu kada mi se razviju kosti lica, naročito nosa. Tako je i bilo. OK, možda nije morao baš ovoliko da naraste, ali on i ja smo odavno našli svoj mir. Malo je poznato da obožavam svoj nos.

Jedne noći, Jovana, koja je spavala na gornjem krevetu, probudila se plačući. Tata je prišao u mraku: "Lola, šta je bilo?" "Tata, meni je skroz krvava brada." "Sanjaš, Lola, sve je u redu..." Pokrio ju je, pomazio i sagnuo se da proveri i mene. Meni je skroz bila krvava brada jer mi je usred noći procureo nos... Lola to nikako nije mogla da vidi, pošto smo imale krevete na sprat. Krv nije voda... Ta naša veza... To je to... Više od krvi."

Za ovaj tekst Beba je na Fejsbuku dobila mnogo komentara sa pohvalama, kao i veliki broj lajkova, jer su se mnogi pronašli u njemu.

Autor: V. T.

#Beba Balašević

#Blogerka

#Jovana Balašević

#Đorđe Balašević

'