AKTUELNO

Ovom objavom oduševila je javnost.

Jelena Đoković, supruga našeg teniskog asa Novaka Đokovića, uslikala je Noleta sa naslednicima i oduševila brojne pratioce. Naime, Jelena je uslikala dirljiv momenat u kojem Novak grli Taru i Stefana, a uz fotografiju je poručila:

- Bravo ljubavi najveće! Kakvi ste šampioni! Jeeeeeee ponosna, a sad pravo u moj zagrljaj! Jedno po jedno svi kod mame - napisala je Jelena na svom profilu na Instagramu u opisu fotografije.

View this post on Instagram

Hello Valentines! In the world where we give so much visibility and space to many crazy and ridiculous things, it sounds like a good idea to have a day to remind us how important LOVE is. It changes vibrations to positive frequency and we do make a conscious effort to be kind and loving, at least for a day! When you feel happy on this day thanks to all the nice gestures, you want to make it last longer... and that’s how love spreads! let’s celebrate LOOOOOVEEEEE always!!! 🤪😍❤️🥰👨‍👩‍👧‍👦🥂 Ja sam za to da se uvek slavi ljubav. I dobro je da smo izdvojili poseban dan za to jer u moru mracnih poruka koje kruze oko nas, cesto zaboravimo koliko je ljubav u osnovi svega. I neka ova pozitivna vibracija potraje, i prosiri se sirom sveta! Neznost, paznja, ljubaznost, prastanje... A svima koji slave Svetog Trifuna - srecna slava i puno LJUBAVI ❤️😘🥳🥂

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Fotografija je ubrzo dobila veliki broj lajkova i pozitivnih komentara, a pratioci su im poručili da su prelepa porodica.

Autor: Pink.rs

#Novak Đoković

'