AKTUELNO

Nije časila časa, napravila haos!

Veliki šef zadao je zadrugarima da izaberu najpokvarenijeg među njima, te je Lepi Mića ustao prvi kako bi izneo svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Većina je ispalo pokvareno u nekim situacijama, ali je po mom mišljenju Ivana Krunić. Bane, nemoj se smejati, to je po mom mišljenju, tebi je smešno, ja znam da je tebi sve smešno. Tvoja devojka je jako pokvarena - rekao je Lepi Mića.
Po mom mišljenju Maja Marinković je ispala pokvarena, zbog onoga što smo imali u spoljnom svetu. Spomenula si mi bivšu pokojnu devojku, to je za mene pokvareno i to je to - rekao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Po mom mišljenju je Miljana, ima pokvarene fore. Ne mogu ni da te uvrede, ni da ti nanesu zlo, ali su kvarne, sitne - rekla je Ivana Šopić.
Za mene je to Maja Marinković, razočarala me je jako, neću se družiti više sa njom. Zavoliš je i čuvaš je, pružiš joj sve, ne kažeš joj nijednu ružnu reč, a ona te bode, bode, kad ti je najteže - ispričao je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Boli vas istina! Kada sam ja komentarisala za žurku, tu je bila Aleksandra, Ermina i ja. Nisi pričao sa mnom do pola žurke, dok nisi popio. Kada je Ana u pitanju, ja sam rekla... Ona je ta o kojoj su izlazili klipovi, tebi očigledno odgovara da se vrti ta priča. Pusti me da ti kažem, kad je David rekao da mu smeta rikša, ti si rekao da to nisi namerno uradio, a ovamo gledate u kamere. Ja ti nisam od ovih tvojih kvazi drugarica da ja iznosim kao neke stvari. Ja tebe gotivim, a to što se ti ljutiš na mene, jer te drugi ljudi iznerviraju, nije moja stvar. Ne ljutim se na tebe, ja sam samo iznela istinu - odbrusila je Maja.
Ma znaš koliko mene zanima što si ti rekla da se mi gledamo - odbrusio joj je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš se momentalno iznervirao, te je besno izleteo iz Bele kuće, jer je Marinkovićeva tvrdila da namerno gleda u kamere.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'