AKTUELNO

Pale teške reči između njih dvojice.

Jedan od najpopularnijih jutjubera današnjice, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase našao se na meti Sergeja Trifunovića koji je odgovorio na tvit ovog jutjubera.

Foto: tviter/tviter

Moj dobri kamerman je čuknuo mog Poršea dok ga je vozio bez dozvole. Šta činiti - pre više od dve nedelje napisao je Baka Prase na Tviteru.
Ja bih se dete na tvom mestu zaklao zarđalom kašikom - odogovrio je Sergej nakon 16 dana.

Baka Prase je sada odgovorio na prozivke Sergeja Trifunovića. Jutjuber mu je poručio da je „propali glumac“ koji se kači na njega zbog popularnosti, a ovaj njemu da sam sebe oralno zadovolji.

Foto: tviter/tviter

Šteta što nisam bio aktuelan kad je Sergej Trifunović bio glumac, možda je mogao da spase svoju propalu glumačku karijeru ko što pokušava svoju političku tako što se kači na mene. Al‘ da ne grešim dušu, odlično glumi političara - napisao je Baka Prase.

- Stavi ga sebi u usta - napisao mu je Sergej, a Baka je poručio da jedino on može da ima homoseksualne pretenzije zbog svog imena - „SerGEJ“. - Pročitaj svoje ime.

- Ovo kida. Barem je kidalo kod mene u prvom osnovne - napisao je Sergej, aludirajući da su Bakine fore za osnovnu školu. - Ne blamiraj se više, propalice - napisao je Baka.

Baka Prase očigledno ne želi da trpi ničim izazvane prozivke na svoj račun i zna kako da odgovori, a da li će se ovo prepucavanje sa Trifunovićem završiti na ovome, ostaje da vidimo.

Autor: J.V.

#Baka Prase

#Sergej Trifunović

'