AKTUELNO

Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvojila je Srbiju, ali i region.

Brojna publika uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čoveku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su ushićeno iščekivali svaki njegovi sledeći monolog. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

Foto: Promo

Marinković ističe da predstava oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo.

- Presrećan sam što se u celom regionu za predstavu traži karta više. Ljudima je zanimljiva predstava jer je to životna priča, muško ženski odnosi. Žena izbacuje ostavljenog muškarca iz kuće i on odlazi u kafanu i i sa publikom deli svoju priču. Smeh je zagarantovan - izjavio je Maca i poziva publiku da požure da nabave karte jer ih ima još malo.

Macinu hit predstavu za kojom vlada ogromno interesovanje ''Kakva ti je žena, takav ti je život'' možete pogledati ponovo 20. maja u Akamediji 28 u Beogradu, dok su sve karte za sutra, 19. april - rasprodate!

Video: Promo

Autor: Pink.rs

#Dragan Marinković Maca