AKTUELNO

Komentarisala aktuelna dešanja u Beloj kući.

Jovana Tomić Matora otišla je jutros nakon buđenja u Rajski vrt kako bi razgovarala sa Drvetom mudrosti. Tom prilikom ona je govorila o Ermini Pašović i njenom odnosu sa Stefanom Karićem i Gagijem Đoganijem.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku je, osim ove teme, Matora odlučila da priča i o ostalim aktulenim dešavanjima u Beloj kući, emisiji koja je bila sinoć, Maji Marinković, Tari Simov, Mateji Matijeviću, Janjušu, Edisu Fetiću, Mini Vrbaški, Mensuru Ajdarpašiću...

Foto: TV Pink Printscreen

Ermini su najveći problem bili Gagi i Pešićka. Odjednom se menja cela situacija. Dešava se budžet. Namerno ti je tražila taj zadatak sa Karićem, da ona ovo ili ono, to neka okači mačku u rep. Sinoć me baš iznerivralo, da ona to nešto preti. Pričala sam sa Gagijem, vidim da se smorio zbog onog sinoć. Tu se nešto kuva sa Majom i Minom. Oni spominju papirić dve nedelje i ništa ne spominju. Mina nam je rekla da je to radila samo zbog Mensura, jer Mensur nije hteo da oda Stefana... Više ni oni ne znaju šta lažu, upetljali su se do duše u svojim lažima. Mislim da je Mensur proveravao Minu, definitvno ima veliko nepoverenje - rekla je Matora i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna lepa vest, Mateja i Tara su razgovarali. Mateja je spustio loptu. Nema potrebe toliko da se iznervira. Njemu toliko proradi taj ego, da to nije potrebno. Oni kada se svađaju pršte koliko su zaljubljeni i mnogo mi je drago zbog njih. Iskreno, bilo bi mi zanimljivo da uđe Zilha. Tu mi Edo prećutkuje oko tog suđenja. Tu mi malo smrdi. E, Janjuš, devojke se zaljubljuju u njega. Maja je odlepila za Janjušem. To je moje mišljenje. On je čovek smešan. Janjuš je ispao maksimalno fer prema Mini. Ona je sinoć pokušala da se vadi nekim lažima. Onda Mensur s razlogom ludi. Ako je prošle godine Mina mogla se da izda, što ne bi i sad mogla. Iskreno za onaj papirić, ne znam zbog čega, sam verovala da su to Mina ili Mensur to napisali. Sve mi je to mutno, mute nešto... Mensur za stolom kao da se nečega plaši. Sve mi je to mutno i mislim da tu Mina petlja. Mina čačka konstantno Anu i Janjuša... - pričala je Matora.

Jovana je rekla i da joj je mnogo žao što trenutno u kući nije njen prijatelj Mlađan Jovanović i istakla da nema pozitivno mišljenje o Nini Babić. Šta je Matora još govorila kao i kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Zadruga

'