AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serije koja je oduševila sve generacije!

Ove subote na kanalu TV Pink vas od 21:30 očekuje nova, 21. epizoda serije “Preživeti Beograd”, koja donosi nova uzbuđenja našim glavnim junacima. Nevena, Ljudmila i Marina upašće u nove nevolje, Ružica je skrhana zbog Žankove odluke da ostane u Americi, a Gagi shvata da Danijela možda i nije srećna zbog života na selu.

Stan u koji su se uselile Nevena, Marina i Nevena je svakim danom sve veće razočarenje. U trenucima očaja, Nevena daje predlog da ukradu palate koje toje odbačene iza lokalne prodavnice, ne bi li od njih napravile nameštaj. Iako nije bila za to, Marina pristaje i tri devojke odlaze da uzmu palate.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, tokom “pozajmice”, hvata ih radnik prodavnice,spreman da pozove policiju.

Gospodine, uopšte nije ono što ste prvo pomislili, htele smo samo da pozajmimo – rekla je uplašena Marina.
Dobro, sad ću ja da zovnem policiju, pa njih pitajte da li možete da pozajmite – zapretio je radnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena shvata da ima još jedan veliki problem – Siniša se definitivno vratio na fakultet, ovaj put u svojstvu profesora. Suočavanje sa njim i potisnutim emocijama postaje neizbežno.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi se svim silama trudi da izgradi život na selu, iako je svestan činjenice da Danijela nije previše srećna tu i da je trudnoća jedino što je sprečava da ode iz Zabojnice.

Ružica se suočava sa realnošću – da ju je Žanko ostavio na cedilu, da je napustila fakultet i da nema stan – zbog čega gubi volju da bilo šta promeni. Odlaže povratak u Beograd, uz izgovor da je potrebna majci, koja započinje sopstveni posao.

Foto: TV Pink Printscreen

Shvativši da je Ružica u problem i da joj je potrebna podrška prijatelja, Gagi poziva ostale devojke da je posete. One pakuju kofere i dolaze u Zabojnicu, rešene da Ružicu povedu sa sobom u Beograd.

Gde si Ružice? Prespavaćemo kod Gagija večeras, pa idemo sutra svi zajedno za Beograd – rekla joj je Nevena, međutim, Ružica joj je odbrusila:
Ja sam tebi rekla da ću da ostanem ovde još neko vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

U želji da je ubede da se vrati u Beograd, nesvesne činjenice da se Žanko ne vraća iz Amerike, devojke nastavljaju da insistiraju, ali Ružičina reakcija zatekla ih je nespremne.

Ali Ružice, moraš, znaš da je frka sad sa stanovima, ako Žanko i ti planirate da se uselite, majke mi morate, ono… - počela je Marina, ali ju je zaustavio Ružičin bes:
Nema više Žanka, znači gotovo je, završili smo i ne želim više da čujem za njega i neću da se vraćam u je*eni Beograd!

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će devojke uspeti da ubede Ružicu da je za nju najbolje da napusti Zabojnicu, šta će se dogoditi sa ukradenim paletama i kako će proteći Nevenino suočavanje sa Sinišom, saznaćete u 21. epizodi serije “Preživeti Beograd” u subotu 29. februara u 21:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#preživeti beograd

#serija

'