AKTUELNO

Ovo su novi detalji.

Milan Milošević pročitao je novo pitanje za Mensura Ajdarpašića: "Možda nisi upućen, ali se u prvoj sezoni Janjuš jako brinuo o Mini i pomagao joj kada je imala slomove. Jedino ju je Janjuš skidao sa opasnih stena. Da li stvarno misliš da je on njoj bilo šta uradio? Očigledno je da se preko Janjuša svetite Ani Korać, jer je samo neko od vas dvoje stavio Ani papirić u krevet".

Foto: TV Pink Printscreen

Verovatno jeste bio uz nju. Nije to ništa sporno i ja to ne zameram. To je njihov odnos koji je bio normalan, sada nije normalan. To što se desilo tamo, ja se izvinjavam, ja verujem da se to desilo. Imam pravo da verujem svojoj devojci. Ani se preko Janjuša niko neće svetiti. Nije bitno. Niko se neće svetiti, ja se ne bojim nikoga - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je pisao neko ko jako ružno piše - rekla je Ana i pokazala ceduljicu, a zatim dodala: Moram da se složim to za Janjuša, on je uvek tu bio uz Minu. On zna neke stvari o njoj i nikada nije ustao i rekao neke stvari. Ja znam šta Mina radi, ali nikad to nisam rekla, dok ona to nije rekla. Ja sam to znala. Mina je ta koja je i prošle godine išla i pričala laži o meni. Ne razumem zašto to radi. Verovatno ima nešto protiv mene. Ja nju nikada nisam povredila ili izdala, da bi se ona tako ponašala prema meni. Može da bude samo ljubomorna - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je jedina koja se igra porukama u rijalitiju - dobacio je David.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'