AKTUELNO

Haos za stolom.

Zorica Marković prekinula je večeras Minu Vrbaški, dok je odgovarala na pitanje, a tom prilikom pevačica je iznela nove detalje iz života ove cimerke. U sve se uključio i Marko Janjušević Janjuš koji je nakon žurke imao žestok okršaj sa Mininim dečkom Mensurom Ajdarpašićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je problem reći istinu? Kada je bila trojka u kupatilu... Moskva, Đekson i Mina... - rekla je Zorica, ali ju je Mina prekinula.
Moram da te prekinem, jer nije bila trojka! Ja se nisam kupala sa njima! Ne možeš mene da ubeđuješ u nešto što nije tačno! Njih dvoje su se kupali. Ja sam čekala sa strane - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ovo Mini prva trojka u Zadruzi. Mina, ti si rekla i tebi je sve oprošteno, ali budi iskrena prema ovom dečku (Mensuru). Drugo, setimo se klavijaturista ili gitariste, neki muzičar je bio... Ja sam imala kafanu 10 godina, Uroš je pevao kod mene, on ima devojku i nije lepo da ga spominjemo. Pričalo se za Uroša i tebe u vreme kada ste se družili. Ništa nije strašno! Priznaj! Ovaj vaš odnos njemu otvara put ka diskvalifikaciji - govorila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta devojka neka se zapita što gleda nju i ona njega i smeškaju se. Boli me k*rac i ja imam devojku - skočio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Janjuša, sitaucija je bila sledeća. Izašla sam nervozna iz paba, Marko je prolazio, tražila sam cigaretu. Čučnula sam. Janjuš je izašao iz kuće. Prišao je meni i stavio ruku na glavu. Ja sam u tom trenutku rekla: "Nemoj da me stiskaš glavu" i onda si me rukom po faci. Rekla sam ti: "Ne unosi mi se u facu", gde je Mensur u tom trenutku izašao. Janjuš je rekao: "Nemojte da se svađate" i onda je Mensur meni rekao: "Uđi", ja nisam htela. Posle sam ušla u pab, Janjuš je otišao u kuću. Mensur je hteo da ode u kuću, sat vremena sam mu govorila da ne ide... - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

To je moja devojka i nema pravo niko da je mazi! Sve i da ju je mazio! Čuo sam Minu kako je rekla: "Nemoj ti meni da se unosiš u facu" - rekao je Mensur.
Meki, to je poenta cele priče, maženje! Ti si bolesno ljubomoran dečko i ti moraš da se lečiš od ljubomore - pričao je Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'