AKTUELNO

Na veliko oduševljenje svih, momci su rešili da svoj prošlogodišnji koncert učine dostupnim velikom broju obožavalaca.

Momci iz Tropiko benda su zbog velikog interesovanja publike rešili da naprave DVD izdanje koncerta u Kombank Areni. Oni su snimili i spot za hit "Ako je do mene", a to su sve predstavili večeras pred beogradskom publikom.

Foto: Pink.rs

Oni su tim povodom rešili da svoju publiku obraduju besplatnim koncertom u Domu sindikata. Tamo su podršku momcima iz benda pružili Vuk Kostić, Nemanja Stevanović, Amadeus bend, Leksington bend, Ivana Pavković, Darko Filipović, OK bend, Marko Kon i mnogi drugi.

Dolazak supruge Saleta Cvetkovića, Jovane Pajić i njihove ćerke Helene izazvao je pravu pometnju među prisutnima. Ipak, Saletova mezimica se nije dala zbuniti pa je čak ćaskala sa novinarima koji su prisustvovali ovom događaju. Među prvima, izjavu male Helene dobila je, naravno, TV Pink.

Foto: Pink.rs

Jako smo srećni. Okupili smo se svi i prijatelji i saradnici i ovo je pre svega naš poklon bakama, dekama, prijateljima. Đina spava, ali Jovana je došla sa Helenom koja je celo jutro pitala kada će tata da izađe na binu

Foto: Pink.rs

U okviru promocije DVD iz Kombank Arene, Tropiko bend će održati i koncert za decu, a baš zbog toga su na koncertu u Domu sindikata i neke od Pinkovih zvezdica iz prošle sezone.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: B. R./ J. V.

#Aleksandar Cvetković Sale

#koncert

'