AKTUELNO

Imao je posebnu želju da se obrati baš njoj!

Na današnjem sastanku svoj sud o nastupima na "Zadrugoviziji" dali su i Ermina Pašović, Stefan Karića ,Lepi Mića i Nataša Radan.

Ne sme se zaboraviti Nataša koja je ovaj put izominirala. Predstavila je Šaka kakav stvarno jeste. Životiću moj, top si bila. Ivana Krunić, Mirko Gavrić to se podrazumeva, oni su razvalili. Miljana se pokazala u drugom svetlu, po meni njen najbolji nastup - izjavila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija, volim te puno! Hvala ti puno, drago mi je da sam te video, nedostaješ mi. Hvala svima što su mi čestitali, i koji mi nisu čestitali... Izgledalo je fantastično sve i profesionalno. Miljana, drago mi je da je uticalo moje mišljenje na tebe, iako nismo u dobrim odnosima. Izdvojiću Baneta i Boru - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, ti si ozbiljno lepa devojka kad se središ i ti si zaista lepa žena. Ja sam smatrao da si ti muškarac. Realno ti treba da budeš jedna divna devojka - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaboravio sam na Eda i Mateju. Stvarno ste bili jedni od boljih. Kija, pozdravi komšiluk! - dodao je Karić.
Ja ne mogu da verujem koji ste vi debili. U pismu je lepo pisalo da odaberete jedan najbolji nastup, a ne da se vodite mišljenima drugih ljudi i gledalaca. Po meni su najbolji bili Mirko i Ivana Krunić - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilozima u nastavku teksta

Autor: J.A.

#Kristina Kija Kockar

#Lepi Mića

#Stefan Karić

'