AKTUELNO

Kada mu se drugi put vratila, pevačica je pokušavala to da sakrije, a čak se za rukometaša i udala u tajnosti, krajem januara 2015. godine.

Ovih dana udarna vest u domaćim medijima svakako je razvod pevačice Nataše Bekvalac od rukometaša Ljube Jovanovića. Oni su posle dve godine braka odlučili da stave tačku, a kao razlog navodi se Ljubina preljuba, kao i sve učestalije rasprave između ovog para.

Foto: Promo/Printscreen Facebook

Nataša je s Ljubom ušla u vezu još na leto 2011. godine. Oni su ubrzo raskinuli, a rukometaš se tada vratio bivšoj devojci i voditeljki Kristini Radenković, dok je Bekvalčeva ušla u vezu s manekenom Vladom Vuksanovićem. Nakon što su ostavili svoje partnere, u septembru 2015. godine pevačica i rukometaš su obnovili vezu, a zatim se i venčali.

Foto: Printscreen Youtube

Kada mu se drugi put vratila, Nataša je pokušavala to da sakrije, a čak se za Ljubu i udala u tajnosti, krajem januara 2015. godine. Pevačica je sa rukometašem sklopila građanski brak u Novom Sadu, a venčanje je proteklo bez ikakve pompe. Svadbi su prisustvovali samo kumovi i članovi porodica. Nataša i Ljuba  su odmah posle venčanja otputovali na medeni mesec, uTajland.

Foto: Instagram

Nataša i Ljuba nemaju dece, a spekulisalo se da je jedan od razloga za njihov razvod i to što je pevačica "eskivirala" trudnoću. Nataša se nije često pojavljivala sa rukometašem u javnosti, a u medijima nikada nije mnogo govorila o njemu.

Nataša je sve do nedavno živela sa suprugom u stanu na Dedinju. Međutim, kada su odlučili da stave tačku na dvogodišnji brak, Nataša je sa ćerkom Hanom napustila Srbiju i otišla u Pariz, dok je Ljuba spakovao kofere i smestio se u hotel.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: M. K.

#Ljuba Jovanović

#Nataša Bekvalac

#Rukomet

#pevačica

'