AKTUELNO

Uživala je u njihovom nastupu.

Iva Grgurić i Gagi Đogani su na večerašnjoj "Zadrugoviziji" nastupali trinaesti po redu, a oni su prethodnih dana naporno vežbali kako bi izveli numeru "Smooth criminal" koju u originalu izvodi Michael Jackson.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom ovog nastupa Maja Nikolić je ustala iz svoje crvene stolice i igrala, Kija Kockar se smeškala i apaludirala tokom ove tačke, a Gagija i Ivu su s posebnom pažnjom pratili Ermina Pašović i Filip Đukić. Stefan Karić je sve vreme iz bekstejdža slao poljupce.

Kako je izgledao nastup ovo dvoje zadrugara možete pogledati u nastavku. 

Žiri nije štedeo reči za njih dvoje, a komentare možete pogledati u nastavku. Inače ono što je zanimljivo jeste da su se večeras na sceni "Zadrugovizije" videli Gagi i Kristina Kija Kockar. Đoganijeva ćerka Luna bila u prvoj sezoni "Zadruge" u ljubavnoj vezi sa Slobodom Radanovićem, koji je tada bio u braku sa Kristinom.

Ma bilo je super. Iva, ne znam zašto posustajše sada? Ništa se nije videlo. Gagi je maestralan. Imaš nepresušnu energiju - govorila je Ljupka Stević.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znamo kakav je Gagi plesač, za mene je jedan od najboljih. Što se tiče Majkla Džeksona, to ne može niko bolje da uradi od Gagija. Volim i tebe Gagi i Lunu, a Luna je nasledila talenat od svojih roditelja - pričala je Maja Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi to sa takvom lakoćom radi. Iva, ti si toliko slatka sa tim tvojim greškama. Umeš ti to, samo ako bi malo pokušala da zamoliš Gagija da ti pomogne, bili bi fantastični - izjavila je Cakana.
Svi znamo da Gagi dobro igra, ali Gagi ima više energije nego svi ukupno oni zajedno. Ja sam se oduševila! Oduševila sam se stvarno. Iva, znam da si posustala. Nema predaje! Definitvno je Gagi 99 posto izneo sve - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš mi je drago da se tebi dopalo, samo ako si iskrena. Baš mi je drago. Ja znam da je to iskreno - pričao je Gagi.
Molim vas apaluz za Kiju, pokazala je koliko je objektivna, to znači da je veliki čovek - rekla je Maja Nikolić, a zatim je publika uputila Kiji gromoglasan apaluz.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad imam neki problem, ja samo kažem: "Nemam komentar", a za ovo sam morala da imam komentar, jer je bilo super - dodala je Kija.

Gastoz je za kraj izneo svoje mišljenje i pohvalio Gagija kom je poručio da je njegova ćerka Luna Đogani nedavno snimila novi spot sa Savom Perovićem. U video-prilogu koji se nalazi ispog pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Gagi Đogani

#Iva Grgurić

'