AKTUELNO

Nije mu svejedno.

Nakon Ive Grgurić, Drvo mudrosti je pozvalo i Gagija Đoganija u Rajski vrt, koji je odmah otvorio dušu o sukobima koje ima sa Erminom Pašović, i teškim rečima koje mu je izgovorila.

Razočarala me je, nije me povredila. Bilo mi je žao što je u toj situaciji u kojoj jeste, pogubljena je skroz. Ne razgovaramo, juče sam čuo i nešto što nisam znao. Bila mi je draga, priznao sam tebi emocije - istakao je Gagi, pa se nadovezao:

Foto: TV Pink Printscreen

Neću više da dozvolim da se osećam ovako jadno, sigurno se moji nerviraju, znam kako to gledaju i na ovu situaciju. Sa njom ne može da se razgovara, ne razumemo se. Žao mi je zbog toga što se ne razumemo. Ne želim ništa da forsiram, da mi budemo u nekoj emotivnoj vezi - dodao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Povređan sam zbog Dana zaljubljenih, očekivao sam da posle svega onoga što sam bio uz nju... Da se ona tako ophodi sinoć prema meni, to mi je bezveze. Nema osećaj za neke stvari u situacijama i momentima. Trebalo je da me zagrli i da mi se zahvali za sve što sam joj onog dana spremio. Hteo sam da je učinim srećnom, ništa od toga nisam dobio, ni hvala čak. Od kada je došao Miljković, mi nismo seli da popijemo kafu zajedno. Hteo sam da popričamo, ali je mračna i zatvorena. Kada se poteže ta tema, ona izbegava o tome da priča, ali je poznajem. Kada bi bila napolju, znam da ne bi bilo tako. To kako se ovde ponaša, to nije ona. Mislim da se malo uzvezdila. Napolju bi sve bilo drugačije - nastavio je Đogani.
Ti misliš da ona nešto oseća prema tebi, a da ovde nije iskrena? - upitalo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Može tako da se kaže, poljubila me je na parkingu pre "Zadruge". Bila je drugačija, drugačija grimasa, sve... Iako je bila sa Banetom, sve je bilo drugačije. Ovde nije ona ona. Ja imam devojku koja je napolju, Ermina je bila sa Banetom, tako da, emocije su nestale pre "Zadruge", verovatno i njoj, ne znam. Totalno sam zbunjen, mislio sam da je došla ovde zbog mene. Ne kapiram je - istakao je Gagi.
Šta to ima Bane, a ti nemaš, da se u njega zaljubi, a tebe onako ponizi sinoć - upitalo je Drvo.
Ne znam ništa više, umorio sam se od Ermine. Previše sam, od prvog dana, ne znam... Neću se više ponižavati - zaključio je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

#Marko Miljković

'