AKTUELNO

Pašovićeva se pravdala da je samo želela da bude uz Đoganija.

Gagi Đogani je istakao da ima emocije prema Ermini Pašović, ali ga je ona ohladila rečima da densera ne vidi kao muškarca sa kojim bi bila u vezi.

Ova tema se našla na večerašnjem repertoaru, a glavni akteri ovoga su ispričali svoju stranu priče.

Veoma zanimljiva situacija između Ermine i Gagija. U jednom trenutku si pokazala da si ti i te kako zaljubljena u Gagija. Ta tvoja ljutnja, ponašanje govore da između vas postoje emocije, objasni nam to - rekao je voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

To je odbrambeni mehanizam. Između nas se ništa ne dešava. Ja jesam na početku napravila ogromnu grešku, pokušavala sam na svaki način da budem uz njega, pogotovo otkako su otišli Natalija i Sani. Nas dvoje smo se usaglasili da smo prijatelji i on ode kod Drveta mudrosti da kaže da ima emocije. Onda dolazi situacija da sam ja zaljubljena u Miljkovića, gde se on nije lepo izrazio - pričala je Ermina, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi je veoma pristrasan što se tiče Marka. Bio je taj zadatak sa cigaretama što su imali Đedović, Zorica i Miljković. Oni nam nisu dali cigarete, ja sam se zaklela da ni od koga neću tražiti cigarete. Gagi se odmah prebacio na njihovu stranu i pita me zašto ja napadam Marka - pričala je Ermina.

U jednom trenutku se Ermina se osvrnula i na svađu koju je imala sa Jelenom Pešić.

Mene je Jelena ocinkarila danas za štek. Prema mom mišljenju Jelena je koristoljubiva - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam snage za njeno neartikulisano ponašanje. Ja sam Gagiju pomogla da napravi iznenađenje za nju i ona se tu naljutila na mene - rekla je Pešićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'