AKTUELNO

Danima već bukti javni rat dvoje pevača.

Sve je, naime, počelo kada je Šako Polumenta objavio stari video-snimak na kojem sestre Aradinović, Edita i Indi, izvode njegov hit "Pod sjajem ružičastih zvezda" u društvu javnosti nepoznatog muškarca. Iako ništa sporno na snimku nema, objavljeni video se nije dopao Indi, koja je Polumenti poručila da ga obriše istog momenta.

Foto: Pink.rs/Privatna Arhiva

Njemu se nije dopao ton kojim mu se obratila, te je otpočeta rasprava na Instagramu u kojoj je pevač poručio koleginici da će je "naučiti kako se poštuju ljudi", a ona je njihovo dopisivanje slikala, objavila i optužila ga za pretnje. Ubrzo su pale i javne prozivke - Indi je za Pink.rs objasnila da je problem nastao jer je sporni video privatan i da je na njemu sa svojim bivšim dečkom. Kolegu je nazvala bednikom, ukazala na to da su mu postupci bolesni i poremećeni, dok Polumenta nije vređao, već je poručio koleginici da bi joj bilo bolje da se pozabavi svojom karijerom.

Šaka je zaprepastio Indin postupak budući da, kako je objasnio, nije imao nikakvu lošu nameru, naprotiv, a posle njega o folkerki progovorio je i izvesni Albin, muškarac sa snimka, inače bivši dečko Indi Aradinović.

Foto: Pink.rs

Od izvora bliskog Polumenti došli smo u posed privatne prepiske u kojoj Albin pevaču objašnjava da on nema veze sa postupkom Indi, koja ga je neprijatno iznenadila.

- Šta jede g*vna ona smećarka raspala? Nemam sa njom ništa niti me interesuje, ja znam da ti nisi imao nikakvu lošu nameru, ali to je umno poremećeno, j*bo joj pas mater raspalu! Blokirao sam tu bolesnicu svuda, prvo ona je tada rekla da ti pošaljem snimak i rekla Editi:"Da snimimo za Šaka", znaš da smo se onih dana čuli... - objasnio je Albin, Indin bivši dečko, koji je takođe priložio poruku koju joj je posle skandala poslao:

Foto: Andrej Nihil

Debilu, sa mnom si bila kad smo zajedno Šaku poslali snimak u decembru - od tada se nisam čuo sa njim, idiote! Kakvo si ti samo smeće pokvareno, to mi oči nisu videle... Šaka si našla da uzimaš u usta, što je institucija za tebe?! On je moj drug i nije ništa loše mislio, a to što si ti bolesna je samo tvoj problem. Nemoj da ti je palo na pamet da si se više javila - napisao je Indiri njen bivši dečko.

Foto: Pink.rs

Pogledajte "sporni" snimak:

Autor: D. Tanasijević

#Edita Aradinović

#Indira Aradinović Indi

#Svađa

#privatni snimak

#Šako Polumenta

'