AKTUELNO

Nikola mu je veoma drag!

Ove nedelje nominovani zadrugari za izbacivanje su Iva Grgurić i Nikola Orozović. Tokom noći Brendon je zajedno sa Borom Santanom otišao u Rajski vrt kako bi pitao Drvo mudrosti da li postoji neki način da spasi Orozovića od izbacivanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada je Brendon istakao da se mnogo vezao za Nikolu i da je ovaj ukućanin ranije noćas plakao. Drvo je poručilo Brendonu i Bori da je jedini način u ovoj situaciji da pronađu "Kartu spasa" koju mogu iskoristiti kada dođe vreme za izbacivanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Došli smo, imamo molbu, ako možete da nam pomognete. Želimo da sačuvamo Nikolu Orozovića, ja ga posebno gotivim, volim da se družim sa njim... Ako postoji neka mogućnost da nešto uradim? Možda da se odreknem budžeta... Poseban je, pomagao mi je oko hleba. Njemu se isto ne ide, plakao je, teško mu je da se rastane od zadrugara, a ja mogu da ga posavetujem kako da bude još bolji rijaliti igrač. Krivo mi je, jedini je zadrugar s kojim se družim od prvog dana, žao mi je... - rekao je Brendon

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo, meni je isto žao, ako postoji neka opcija da se nađe "Karta spasa". Brendon hoće nešto da učini, da proba - pričao je Bora.
Znate da u Zadruzi postoji "Karta spasa", kod nekoga je sigurno. Probajte da je nađete. To je jedina legitimna opcija. Probajte da nađete "Kartu spasa" - reklo je Drvo mudrosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo čuli da je kod Stefana Karića - dodao je Brendon.

Nakon što su izašli iz Rajskog vrta, Brendon i Bora su otišli da traže "Kartu spasa". U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'