AKTUELNO

Pevačica se osvrnula na pogibiju legende narodne muzike.

Džepna Venera, kako je mnogi nazivaju, Mina Kostić rešila je da se vrati na muzičku scenu u velikom stilu. Njene emotivne pesme koje su omiljene posebno kod pripadnica lepšeg pola i danas su hitovi, a sada je svoju publiku obradovala novim singlom pod nazivom "Čovek moj".

Ima nekih desetak dana kako se pojavila nova pesma pod nazivom "Čovek moj". Bane Opačić je radio tekst, Saša Nikolić aranžman i Igor X je uradio spot - otkrila je Mina Kostić.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Zanimalo nas je i kakva je bila Minina saradnja sa bivšim suprugom Igorom.

Super, odlično smo funkcionisali. Reakcije su odlične. Bilo je i kod nas nekad čarki, ali to nema veze sa poslom. Bilo je gluposti ovako privatno, ali sam shvatila da nema potrebe za takvim stvarima. Najbitnije je da je sada sve okej i da smo sada u super odnosima. On uvek može da se osloni na mene, a nadam se i ja na njega. Imamo dete, dete nas spaja i najbitnije je da je ona jedno srećno i zadovoljno dete - otkrila je Mina.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Pevačica nam je priznala i da Dan zaljubljenih ne slavi.

Mislim da svaki dan treba da slavimo ljubav i da slavimo život. Tako da, svaki dan je dragocen, kad ustaneš i kad si živ i zdrav. Ljubav je svuda oko nas i mislim da ljubav treba da se neguje i da jedino tako možemo da osetimo onu pravu ljubav. Umorna sam više od lažnih ljubavi. Ne po pitanju partnera i muško-ženskih odnosa, već uopšteno lažnih ljubavi, prijateljstava, između ljudi. Ja sam hvala dragom Bogu naučila da se nosim sa tim i da sve stavim na svoje mesto i da toliko ima ljubavi u meni da prosto niko ne može da me poremeti - rekla je pevačica.

Mina Kostić veruje da prijateljstva na estradi postoje, a jedan od njenih velikih prijatelja bio je i Šaban Šaulić koji je pre skoro godinu dana poginuo u saobraćajnoj nesreći. Njegova smrt Minu je jako pogodila, a ni danas ne može da se oporavi od ovog gubitka.

Foto: Pink.rs

Jako mi je žao što se to desilo. Uskraćeni smo za jedan anđeoski glas, ali on je sigurno tamo gde treba da bude, među anđelima. Ali žive njegova dela i njegove pesme. Bila sam jako zahvalna Bogu i drago mi je što sam imala takvog prijatelja od kog sam mogla da načim mnogo toga. Teško je pogotovo što je sahranjen na dan kada je moje dete rođeno i ne može da se zaboravi. Ja sam jako teško to podnela. A jako teško sam podnela i to kada je Toše Proeski poginuo. Njega sam imala priliku da upoznam. Isto smatram da je otišao jedan anđeoski glas i čovek koji je zračio tom nekom pozitivnom energijom. Znam da je i on među anđelima - rekla je Mina.

Mnogi pevači nažalost izgubili su život u automobilskim nesrećama jer često putuju na nastupe i van granica naše zemlje. Mina Kostić za Pink.rs priznala je da nema vozačku dozvolu jer ju je bilo strah da vozi:

Ja sam sa devetnaest godina upisala vožnju i plašila sam se i odustala sam od toga. Više nikada nisam poželela da polažem, da vozim i ceo život, a sad ću 45 godina, ceo život se vozim taksijem. Nikada nisam vozila i sada imam želju da probam. I probaću. Ako bude išlo, ide, ako ne, Bože moj.

O čemu je još govorila pevačica Mina Kostić, pogledajte u videu u nastavku.

Autor: J.V.

#Intervju

#Mina Kostić

#pevačica

'